Focaccia Studded With Salami & Pecorino Romano Cheese Tarifi

Focaccia Studded With Salami & Pecorino Romano Cheese Tarifi
Focaccia Studded With Salami & Pecorino Romano Cheese

Malzemeler

  • 5 Cups All-purpose Unbleached Flour, 2 Teaspoons Instant Active Dry Yeast, 2 – 3 Tablespoons Extra Virgin Olive Oil (Plus 2 Additional Tablespoons To Oil Bowl), 1 Teaspoon Salt, 1 Teaspoon Dried Oregano, 2 Cups Warm Water, 1 1/2 Cups Salami Cut Into Small Pieces (See Notes Above), 1 1/2 Cups Cheese Cut Into Small Pieces (See Notes Above). Topping: 1/3 Cup Olive Oil, Coarse Sea Salt, Cracked Black Pepper
Gurme Defteri - gurmedefteri.com.tr

Hazırlanışı

  1. Directions: Measure and assemble your flour, oil, salt, yeast, oregano, water, salami and cheese. Add everything but the water into a large bowl and stir. Add half the water and stir. Continue to add water until the dough begins to come together into a shaggy ball. Dump the dough mixture onto a lightly floured surface and begin to knead with the heels of your hand. Knead for about 5 minutes, or until the dough is smooth and pliant. Add a little oil (2 tablespoons) to the bottom of a large bowl and place your ball of dough inside. Roll the ball of dough around in the oil ensuring the sides of the bowl and ball of dough are both lightly oiled. Cover your bowl with plastic wrap and place in a warm spot to rise. (I cover mine with a kitchen towel on top of the plastic wrap and sit it on a large sunny windowsill.) Let the dough rise until it is doubled in size, about an hour or an hour and a half depending on ambient temperature. Lightly oil a 13 x 9 inch baking sheet with sides. Dump your risen dough into the pan punching it down to deflate it. Use your fingers to push and press the dough evenly over the bottom of the pan. Preheat the oven to 425 degrees F. Cover with a kitchen towel and let rise for another 20 minutes or until the dough dimples when pushed with your fingertip. Use the tips of your fingers to dimple the entire top of the focaccia. Drizzle olive oil over the top turning the pan carefully to allow the oil to roll into the indentations. Sprinkle coarse sea salt and black pepper over the top of your focaccia. Bake for 20 to 25 minutes until golden brown, then cool to room temperature before slicing (if you can!).

Paylaş



Alerjenler

Bu tarifin bilinen alerjenleri yok ya da eklenmemiş.

Kullanıcı Deneyimleri

Henüz bu tarifle ilgili deneyim paylaşılmadı.

Gurme Defteri | @2024 Tüm hakları saklıdır. Alexa web rank
Sitemizdeki içerikler kullanıcılar tarafından eklenmiştir. Herhangi bir resim, içerik veya telif ihlali durumunda, içerik kaldırılabilir. Detaylar için bize ulaşın veya formu ile bildiriniz.

Türkiye’nin en özel gurme tarifleri burada! Eşsiz lezzetler için doğru adres: gurmedefteri.com.tr

Gurme dünyasının kapılarını aralayın! Binlerce lezzetli tarif gurmedefteri.com.tr’de sizi bekliyor.

En lezzetli yemeklerin sırrı burada saklı! Gurme tarifler için hemen gurmedefteri.com.tr’ye göz atın.

Gurme tariflerde fark yaratan adres: gurmedefteri.com.tr! Şimdi keşfetmeye başlayın.

"Lezzetin ve kalitenin adresi: gurmedefteri.com.tr! Tariflerimizle sofralarınıza renk katın."

"Evinizde gurme şef deneyimi yaşamak ister misiniz? Tariflerimizi incelemek için gurmedefteri.com.tr’ye davetlisiniz."

"Türkiye’nin en çok ziyaret edilen gurme tarif sitesi: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınıza ilham katın."

"Gurme mutfağınız için yeni tarifler mi arıyorsunuz? Doğru yerdesiniz: gurmedefteri.com.tr"

"Gurme lezzetlere ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Sadece gurmedefteri.com.tr’ye özel tarifler için bizi takip edin."

"Gurme lezzetlerin buluşma noktası: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınızın vazgeçilmezi olmaya adayız."