Fırında Langet Tarifi

Fırında Langet Tarifi
Fırında Langet

Malzemeler

  • * Dana eti kemiksiz ve dövülmüş 1 kilo, * 5 tane domates, * 2 büyük kuru soğan, * 5 tane biber, * Tuz, * Kara biber, * Kekik
Gurme Defteri - gurmedefteri.com.tr

Hazırlanışı

  1. Dana etimizi iyice tezgah da dövüp tuz kara biber kekikle harmanlayıp dinlenmesi için bir kanara bırakalım.Domates, biber, soğan halka şeklinde doğranır.Borcam fırın kabına önce etimizde 1 sıra dizip üstünden domates biber ve soğan halkaları diziyoruz.Bu işlem etimiz bitene kadar devam ederek en son 3 yemek kaşığı zeytin yağı koyuyoruz ve 200 derecede fırında pişiriyoruz.

Paylaş



Alerjenler

Bu tarifin bilinen alerjenleri yok ya da eklenmemiş.

Kullanıcı Deneyimleri

Henüz bu tarifle ilgili deneyim paylaşılmadı.

Gurme Defteri | @2024 Tüm hakları saklıdır. Alexa web rank
Sitemizdeki içerikler kullanıcılar tarafından eklenmiştir. Herhangi bir resim, içerik veya telif ihlali durumunda, içerik kaldırılabilir. Detaylar için bize ulaşın veya formu ile bildiriniz.

Türkiye’nin en özel gurme tarifleri burada! Eşsiz lezzetler için doğru adres: gurmedefteri.com.tr

Gurme dünyasının kapılarını aralayın! Binlerce lezzetli tarif gurmedefteri.com.tr’de sizi bekliyor.

En lezzetli yemeklerin sırrı burada saklı! Gurme tarifler için hemen gurmedefteri.com.tr’ye göz atın.

Gurme tariflerde fark yaratan adres: gurmedefteri.com.tr! Şimdi keşfetmeye başlayın.

"Lezzetin ve kalitenin adresi: gurmedefteri.com.tr! Tariflerimizle sofralarınıza renk katın."

"Evinizde gurme şef deneyimi yaşamak ister misiniz? Tariflerimizi incelemek için gurmedefteri.com.tr’ye davetlisiniz."

"Türkiye’nin en çok ziyaret edilen gurme tarif sitesi: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınıza ilham katın."

"Gurme mutfağınız için yeni tarifler mi arıyorsunuz? Doğru yerdesiniz: gurmedefteri.com.tr"

"Gurme lezzetlere ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Sadece gurmedefteri.com.tr’ye özel tarifler için bizi takip edin."

"Gurme lezzetlerin buluşma noktası: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınızın vazgeçilmezi olmaya adayız."