Etin Diyarı Erzurumdan Dana Eti Haşlama Tarifi

Etin Diyarı Erzurumdan Dana Eti Haşlama Tarifi
Etin Diyarı Erzurumdan Dana Eti Haşlama

Malzemeler

  • * Bir kilo dana eti (kuşbaşı doğranmış), * 4 tane çarliston biber, * 1 orta boy kuru soğan, * 1 çay kaşığı karabiber, * 1 yemek kaşığı tuz, * 2 su bardağı su
Gurme Defteri - gurmedefteri.com.tr

Hazırlanışı

  1. Etler doğranıp yıkanır. Eğer bütünse küp küp doğranır. Düdüklü tencereye atılıp suyu, tuzu, biberi konulur. Sonra biberler ve soğan yıkanır ve doğranır. Etin üzerine ilave edilir. Orta ateşte 40 dakika pişirilir ve sıcak servis yapılır. Afiyet olsun.

Paylaş



Alerjenler

Bu tarifin bilinen alerjenleri yok ya da eklenmemiş.

Kullanıcı Deneyimleri

Henüz bu tarifle ilgili deneyim paylaşılmadı.

Gurme Defteri | @2024 Tüm hakları saklıdır. Alexa web rank
Sitemizdeki içerikler kullanıcılar tarafından eklenmiştir. Herhangi bir resim, içerik veya telif ihlali durumunda, içerik kaldırılabilir. Detaylar için bize ulaşın veya formu ile bildiriniz.

Türkiye’nin en özel gurme tarifleri burada! Eşsiz lezzetler için doğru adres: gurmedefteri.com.tr

Gurme dünyasının kapılarını aralayın! Binlerce lezzetli tarif gurmedefteri.com.tr’de sizi bekliyor.

En lezzetli yemeklerin sırrı burada saklı! Gurme tarifler için hemen gurmedefteri.com.tr’ye göz atın.

Gurme tariflerde fark yaratan adres: gurmedefteri.com.tr! Şimdi keşfetmeye başlayın.

"Lezzetin ve kalitenin adresi: gurmedefteri.com.tr! Tariflerimizle sofralarınıza renk katın."

"Evinizde gurme şef deneyimi yaşamak ister misiniz? Tariflerimizi incelemek için gurmedefteri.com.tr’ye davetlisiniz."

"Türkiye’nin en çok ziyaret edilen gurme tarif sitesi: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınıza ilham katın."

"Gurme mutfağınız için yeni tarifler mi arıyorsunuz? Doğru yerdesiniz: gurmedefteri.com.tr"

"Gurme lezzetlere ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Sadece gurmedefteri.com.tr’ye özel tarifler için bizi takip edin."

"Gurme lezzetlerin buluşma noktası: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınızın vazgeçilmezi olmaya adayız."