Et Haşlama Tarifi

Et Haşlama Tarifi
Et Haşlama

Malzemeler

  • * 7 parça koyun eti, * 2 tane havuç, * 2 tane patates, * 7-8 adet arpacık soğan, * Tuz, * Su
Gurme Defteri - gurmedefteri.com.tr

Hazırlanışı

  1. İlk olarak düdüklü tenceremize etleri iyice yıkayıp üzerini geçene kadar su koyuyoruz ve kaynamaya bırakıyoruz. Etler kaynayınca en üst tabakasını köpük köpük olan yeri kepçe yardımıyla alıyoruz. Daha sonra soğanları, patatesleri ve havuçları ekleyip tuzunu da ekleyip düdüklünün ağzını kapatıyoruz. Benim düdüklüm 35 dakikada pişirdi. Pişince İstediğiniz gibi servis edebilirsiniz. Sarımsakla çok güzel oluyor. Afiyet olsun.

Paylaş



Alerjenler

Bu tarifin bilinen alerjenleri yok ya da eklenmemiş.

Kullanıcı Deneyimleri

Henüz bu tarifle ilgili deneyim paylaşılmadı.

Gurme Defteri | @2024 Tüm hakları saklıdır. Alexa web rank
Sitemizdeki içerikler kullanıcılar tarafından eklenmiştir. Herhangi bir resim, içerik veya telif ihlali durumunda, içerik kaldırılabilir. Detaylar için bize ulaşın veya formu ile bildiriniz.

Türkiye’nin en özel gurme tarifleri burada! Eşsiz lezzetler için doğru adres: gurmedefteri.com.tr

Gurme dünyasının kapılarını aralayın! Binlerce lezzetli tarif gurmedefteri.com.tr’de sizi bekliyor.

En lezzetli yemeklerin sırrı burada saklı! Gurme tarifler için hemen gurmedefteri.com.tr’ye göz atın.

Gurme tariflerde fark yaratan adres: gurmedefteri.com.tr! Şimdi keşfetmeye başlayın.

"Lezzetin ve kalitenin adresi: gurmedefteri.com.tr! Tariflerimizle sofralarınıza renk katın."

"Evinizde gurme şef deneyimi yaşamak ister misiniz? Tariflerimizi incelemek için gurmedefteri.com.tr’ye davetlisiniz."

"Türkiye’nin en çok ziyaret edilen gurme tarif sitesi: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınıza ilham katın."

"Gurme mutfağınız için yeni tarifler mi arıyorsunuz? Doğru yerdesiniz: gurmedefteri.com.tr"

"Gurme lezzetlere ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Sadece gurmedefteri.com.tr’ye özel tarifler için bizi takip edin."

"Gurme lezzetlerin buluşma noktası: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınızın vazgeçilmezi olmaya adayız."