Eggplant & Zucchini "Sandwiches" Tarifi

Eggplant & Zucchini "Sandwiches" Tarifi
Eggplant & Zucchini "Sandwiches"

Malzemeler

  • 3 Medium Sized Eggplants, 2 Medium Zucchini, Grated, 3/4 Cup Grated Fontina Cheese, Salt & Pepper To Taste, 1 Tablespoon Capers, Chopped, Egg Wash & Breading:, 2 Large Eggs, 1 Cup Breadcrumbs, 1/2 Teaspoon Dried Oregano, Salt & Pepper To Taste, 1 Teaspoon Finely Chopped Fresh Parsley. Tomato Relish: 1 1/2 Cups Diced Ripe Tomatoes, 1 Clove Garlic, Minced, 1 1/2 Tablespoons Chopped Fresh Basil, Salt & Pepper To Taste. Extra: Olive Oil Spray, Olive Oil
Gurme Defteri - gurmedefteri.com.tr

Hazırlanışı

  1. Preheat oven to 400 degrees F. Line two baking sheets with foil, and cut the eggplants crosswise into 1/2 inch slices. Brush the baking sheets with oil, then lay the slices side by side. Bruch the tops of the eggplant and then bake for 5 to 7 minutes or until the eggplant is soft. Remove from the oven and let cool. In a skillet, heat a tablespoon of olive oil and cook the grated zucchini until wilted over medium heat, about 3 minutes. Place the zucchini in a bowl and cool to room temperature. Add the cheese, capers, salt and pepper to the zucchini, and mix well. Matching equal sized slices of eggplant, spoon the zucchini mixture over one slice, then cover with an equal sized slice of eggplant. Continue to fill and match the rest of the eggplant. Beat the eggs with a tablespoon of water until foamy in a bowl. In a second bowl, place the breadcrumbs, oregano, salt, pepper, and parsley and mix well. Dip each eggplant sandwich first in the egg wash, and then in the breadcrumbs and place on foil lined baking sheets that have been lightly brushed with olive oil. Continue to coat all of the sandwiches and place on the prepared baking sheets. Lightly spray the eggplants with olive oil spray, and then bake for 10 minutes. Carefully turn, and bake another 5 minutes or until both sides are golden brown and crispy. While the eggplant sandwiches are baking, mix together the ingredients for the tomato relish. Serve the eggplant on a platter with the relish spooned on top, or in a separate bowl.

Paylaş



Alerjenler

Bu tarifin bilinen alerjenleri yok ya da eklenmemiş.

Kullanıcı Deneyimleri

Henüz bu tarifle ilgili deneyim paylaşılmadı.

Gurme Defteri | @2024 Tüm hakları saklıdır. Alexa web rank
Sitemizdeki içerikler kullanıcılar tarafından eklenmiştir. Herhangi bir resim, içerik veya telif ihlali durumunda, içerik kaldırılabilir. Detaylar için bize ulaşın veya formu ile bildiriniz.

Türkiye’nin en özel gurme tarifleri burada! Eşsiz lezzetler için doğru adres: gurmedefteri.com.tr

Gurme dünyasının kapılarını aralayın! Binlerce lezzetli tarif gurmedefteri.com.tr’de sizi bekliyor.

En lezzetli yemeklerin sırrı burada saklı! Gurme tarifler için hemen gurmedefteri.com.tr’ye göz atın.

Gurme tariflerde fark yaratan adres: gurmedefteri.com.tr! Şimdi keşfetmeye başlayın.

"Lezzetin ve kalitenin adresi: gurmedefteri.com.tr! Tariflerimizle sofralarınıza renk katın."

"Evinizde gurme şef deneyimi yaşamak ister misiniz? Tariflerimizi incelemek için gurmedefteri.com.tr’ye davetlisiniz."

"Türkiye’nin en çok ziyaret edilen gurme tarif sitesi: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınıza ilham katın."

"Gurme mutfağınız için yeni tarifler mi arıyorsunuz? Doğru yerdesiniz: gurmedefteri.com.tr"

"Gurme lezzetlere ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Sadece gurmedefteri.com.tr’ye özel tarifler için bizi takip edin."

"Gurme lezzetlerin buluşma noktası: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınızın vazgeçilmezi olmaya adayız."