Duck Rillettes Tarifi

Duck Rillettes Tarifi
Duck Rillettes

Malzemeler

  • Spice Rub:1 1/2 tablespoons kosher salt, 2 teaspoons ground black pepper, or more to taste, 2 teaspoons dried thyme, Potpourri:12 cloves garlic, 6 (1/4 inch thick) slices fresh ginger, 1 orange, zest cut into thin strips, 1 bunch fresh thyme, plus more for garnish, 3 bay leaves, 1 whole duck, 2 tablespoons unsalted butter, softened, 1 tablespoon brandy (such as Armagnac), 2 teaspoons chopped fresh parsley, 1 teaspoon chopped fresh chives, 1/2 teaspoon Dijon mustard, 1 pinch cayenne pepper, salt and ground black pepper to taste, 1/2 teaspoon grated orange zest
Gurme Defteri - gurmedefteri.com.tr

Hazırlanışı

  1. * Preheat oven to 250 degrees F (120 degrees C). Line a 9x13 baking dish with 2 pieces of aluminum foil. * Stir kosher salt, 2 teaspoons black pepper, and dried thyme together in a bowl. Mix garlic, ginger, orange zest strips, fresh thyme, and bay leaves together in another bowl. * Season duck all over, inside and out, with about 2/3 of the kosher salt mixture. Fill duck cavity with garlic mixture. * Place duck, breast-side up, into prepared baking dish and season with remaining salt mixture. Wrap duck tightly in aluminum foil. * Roast in the preheated oven until meat pulls away from the bones, 5 to 6 hours. Cool duck with its accumulated juices, wrapped in aluminum foil, to room temperature. Chill in the refrigerator for 12 hours or overnight. * Pick meat from bones and place in a bowl. * Spoon all accumulated juices in the foil into a saucepan and place over medium-high heat. Cook until hot throughout strain through a fine-mesh strainer into a bowl. Let fat and stock separate transfer fat from the top to another bowl. * Mash duck meat, 3 tablespoons duck fat, 2 tablespoons duck stock, butter, brandy, parsley, chives, Dijon mustard, cayenne pepper, salt, and ground black pepper together in a bowl with a wooden spoon transfer to a sealable container, press down, and drizzle a little duck fat over the top. Sprinkle thyme leaves, black pepper, and orange zest over the top. Seal the container and refrigerate for the flavors to blend, 1 to 3 days.

Paylaş



Alerjenler

Bu tarifin bilinen alerjenleri yok ya da eklenmemiş.

Kullanıcı Deneyimleri

Henüz bu tarifle ilgili deneyim paylaşılmadı.

Gurme Defteri | @2024 Tüm hakları saklıdır. Alexa web rank
Sitemizdeki içerikler kullanıcılar tarafından eklenmiştir. Herhangi bir resim, içerik veya telif ihlali durumunda, içerik kaldırılabilir. Detaylar için bize ulaşın veya formu ile bildiriniz.

Türkiye’nin en özel gurme tarifleri burada! Eşsiz lezzetler için doğru adres: gurmedefteri.com.tr

Gurme dünyasının kapılarını aralayın! Binlerce lezzetli tarif gurmedefteri.com.tr’de sizi bekliyor.

En lezzetli yemeklerin sırrı burada saklı! Gurme tarifler için hemen gurmedefteri.com.tr’ye göz atın.

Gurme tariflerde fark yaratan adres: gurmedefteri.com.tr! Şimdi keşfetmeye başlayın.

"Lezzetin ve kalitenin adresi: gurmedefteri.com.tr! Tariflerimizle sofralarınıza renk katın."

"Evinizde gurme şef deneyimi yaşamak ister misiniz? Tariflerimizi incelemek için gurmedefteri.com.tr’ye davetlisiniz."

"Türkiye’nin en çok ziyaret edilen gurme tarif sitesi: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınıza ilham katın."

"Gurme mutfağınız için yeni tarifler mi arıyorsunuz? Doğru yerdesiniz: gurmedefteri.com.tr"

"Gurme lezzetlere ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Sadece gurmedefteri.com.tr’ye özel tarifler için bizi takip edin."

"Gurme lezzetlerin buluşma noktası: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınızın vazgeçilmezi olmaya adayız."