Dandelion Greens & Caramelized Onion Pizza Tarifi

Dandelion Greens & Caramelized Onion Pizza Tarifi
Dandelion Greens & Caramelized Onion Pizza

Malzemeler

  • . Dough: 2 1/2 Cups All-Purpose Unbleached Flour, 2 1/2 Cups Whole Wheat Pastry Dough (Or King Arthur's White Wheat Flour), 1 Package Active Dry Yeast, 1 3/4 Cups Warm Water, 3 Tablespoons Olive Oil, 1 Teaspoon Sea Salt. Topping: 1 Bunch Dandelion Greens (Or About 8 Cups Chopped Into 2 Inch Pieces), 1 Large Red Onion, Peeled And Thinly Sliced, 2 Large Cloves Garlic, Peeled And Minced, 6 Slices Prosciutto, Finely Chopped, 3 Tablespoons Olive Oil, Cracked Black Pepper, Sea Salt, 1 1/2 Cups Sliced Fontina Cheese
Gurme Defteri - gurmedefteri.com.tr

Hazırlanışı

  1. Mix the yeast in 1/2 cup of the water and let sit 10 minutes. Place the flour into a mound on the counter creating a well in the center, then add the yeast mixture, olive oil, and sea salt into the well. Slowly add additional water and mix it into the flour until you have a dough, and knead the dough by hand, adding additional flour to prevent sticking, or a little extra water if needed until you have a soft dough, about 8 minutes. Oil a large bowl and place the dough into the bowl to rise. Cover with plastic wrap and let sit in a warm place until the dough has doubled. While the dough is rising, prepare the topping. In a heavy skillet, heat the olive oil and once hot add the onion slices. Continue to cook the onions over medium heat until they are very soft and caramelized, then add the garlic and prosciutto, and stir to mix well. Add the dandelion greens and stir to mix well. Continue to cook until the dandelions are soft and wilted. Season with the cracked pepper and sea salt to taste. Sprinkle each cookie sheet with corn meal and preheat the oven to 425 degrees F. Once the dough has doubled, divide it into two parts, and press each half into a circle about 12 to 14 inches wide onto the prepared cookie sheets. Divide the topping in half and spread over the dough circles leaving a 1 1/2 inch edge all around. Scatter the cheese slices on top of the pizzas and bake until browned, about 20 minutes. Serve either warm or at room temperature.

Paylaş



Alerjenler

Bu tarifin bilinen alerjenleri yok ya da eklenmemiş.

Kullanıcı Deneyimleri

Henüz bu tarifle ilgili deneyim paylaşılmadı.

Gurme Defteri | @2024 Tüm hakları saklıdır. Alexa web rank
Sitemizdeki içerikler kullanıcılar tarafından eklenmiştir. Herhangi bir resim, içerik veya telif ihlali durumunda, içerik kaldırılabilir. Detaylar için bize ulaşın veya formu ile bildiriniz.

Türkiye’nin en özel gurme tarifleri burada! Eşsiz lezzetler için doğru adres: gurmedefteri.com.tr

Gurme dünyasının kapılarını aralayın! Binlerce lezzetli tarif gurmedefteri.com.tr’de sizi bekliyor.

En lezzetli yemeklerin sırrı burada saklı! Gurme tarifler için hemen gurmedefteri.com.tr’ye göz atın.

Gurme tariflerde fark yaratan adres: gurmedefteri.com.tr! Şimdi keşfetmeye başlayın.

"Lezzetin ve kalitenin adresi: gurmedefteri.com.tr! Tariflerimizle sofralarınıza renk katın."

"Evinizde gurme şef deneyimi yaşamak ister misiniz? Tariflerimizi incelemek için gurmedefteri.com.tr’ye davetlisiniz."

"Türkiye’nin en çok ziyaret edilen gurme tarif sitesi: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınıza ilham katın."

"Gurme mutfağınız için yeni tarifler mi arıyorsunuz? Doğru yerdesiniz: gurmedefteri.com.tr"

"Gurme lezzetlere ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Sadece gurmedefteri.com.tr’ye özel tarifler için bizi takip edin."

"Gurme lezzetlerin buluşma noktası: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınızın vazgeçilmezi olmaya adayız."