Creamy No-Bake Peach Tart Tarifi

Creamy No-Bake Peach Tart Tarifi
Creamy No-Bake Peach Tart

Malzemeler

  • 9 graham crackers
  • 1/4 teaspoon ground cinnamon
  • 1/8 teaspoon ground nutmeg
  • Pinch of salt
  • 1/2 cup sliced almonds
  • 8 tablespoons unsalted butter
  • 2 tablespoons honey
Gurme Defteri - gurmedefteri.com.tr

Hazırlanışı

  1. Line a 9-inch tart pan with a removable bottom with a round of parchment paper. Lightly grease pan and paper.
  2. Prepare the crust: place graham crackers, cinnamon, nutmeg, and salt into the bowl of a food processor and process until fine crumbs form.
  3. Place almonds in a skillet over medium-low heat. Cook, stirring constantly, until almonds are toasted, about 5 minutes. Remove from heat and pour almonds into the food processor bowl with the graham crumbs. Pulse until combined.
  4. Melt butter in the skillet using the residual heat of the pan, or if needed, place pan over low heat just until butter is melted. Add butter and honey to the food processor bowl, and pulse until mixture is thoroughly combined.
  5. Pour crust mixture into prepared tart pan. Press crust firmly and evenly into the bottom and up sides of the pan. Place tart pan on a small baking sheet or cutting board, then freeze until crust is firm, at least 15 minutes.
  6. For filling, place gelatin and cold water in a saucepan; let stand for 5 minutes to allow gelatin to bloom.
  7. Meanwhile, add peaches, sugar, lemon juice, vanilla, Greek yogurt, and heavy cream to the jar of a high-powered blender. Blend mixture until very smooth, 1 to 2 minutes. Taste, and add more sugar or lemon juice, if needed; then blend again to combine.
  8. Place saucepan with gelatin over low heat; cook, stirring constantly, until gelatin dissolves, 1 to 3 minutes. With the blender running on low speed, carefully pour gelatin mixture into peach mixture. Gradually turn blender speed up to High and blend for 30 seconds.
  9. Remove tart crust from the freezer. Carefully pour peach mixture into the tart crust, only filling to the lip of the crust. You will have extra peach filling. Place extra filling into a ramekin or small dessert bowl and refrigerate until set; and enjoy as a separate dessert once fully chilled.
  10. Refrigerate tart, uncovered, for at least 6 hours to overnight to set.
  11. When ready to serve, remove tart from pan and remove parchment paper. If desired, top tart with sliced peaches and blueberries just before serving.

Paylaş



Alerjenler

Bu tarifin bilinen alerjenleri yok ya da eklenmemiş.

Kullanıcı Deneyimleri

Henüz bu tarifle ilgili deneyim paylaşılmadı.

Gurme Defteri | @2024 Tüm hakları saklıdır. Alexa web rank
Sitemizdeki içerikler kullanıcılar tarafından eklenmiştir. Herhangi bir resim, içerik veya telif ihlali durumunda, içerik kaldırılabilir. Detaylar için bize ulaşın veya formu ile bildiriniz.

Türkiye’nin en özel gurme tarifleri burada! Eşsiz lezzetler için doğru adres: gurmedefteri.com.tr

Gurme dünyasının kapılarını aralayın! Binlerce lezzetli tarif gurmedefteri.com.tr’de sizi bekliyor.

En lezzetli yemeklerin sırrı burada saklı! Gurme tarifler için hemen gurmedefteri.com.tr’ye göz atın.

Gurme tariflerde fark yaratan adres: gurmedefteri.com.tr! Şimdi keşfetmeye başlayın.

"Lezzetin ve kalitenin adresi: gurmedefteri.com.tr! Tariflerimizle sofralarınıza renk katın."

"Evinizde gurme şef deneyimi yaşamak ister misiniz? Tariflerimizi incelemek için gurmedefteri.com.tr’ye davetlisiniz."

"Türkiye’nin en çok ziyaret edilen gurme tarif sitesi: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınıza ilham katın."

"Gurme mutfağınız için yeni tarifler mi arıyorsunuz? Doğru yerdesiniz: gurmedefteri.com.tr"

"Gurme lezzetlere ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Sadece gurmedefteri.com.tr’ye özel tarifler için bizi takip edin."

"Gurme lezzetlerin buluşma noktası: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınızın vazgeçilmezi olmaya adayız."