Classic, Hearty Beef Stew Tarifi

Classic, Hearty Beef Stew Tarifi
Classic, Hearty Beef Stew

Malzemeler

  • 1 (2 pound) boneless beef round steak, cut into 1-inch cubeskosher salt and cracked black pepper to taste0.25 cup all-purpose flour1 tablespoon smoked paprika1 tablespoon canola oil3 cups chopped onion6 cloves garlic, minced4 tablespoons tomato paste2 cups dry red wine1 tablespoon dried thyme1 tablespoon dried rosemary1 tablespoon herbes de Provence3 bay leaves2 cups beef broth, or more as needed1 tablespoon Worcestershire sauce3 cups chopped carrots3 cups cubed Yukon Gold potatoes1 cup fresh peas1.5 teaspoons chopped fresh rosemary1 teaspoon chopped fresh thyme, or to taste
Gurme Defteri - gurmedefteri.com.tr

Hazırlanışı

  1. Gather all ingredients and preheat the oven to 350 degrees F (175 degrees C).
  2. Season beef with salt and pepper in a large bowl. Add flour and paprika and toss until evenly coated.
  3. Heat oil in a Dutch oven over medium-high heat. Working in batches, sear beef in hot oil, stirring occasionally, until well-browned, 10 to 11 minutes per batch. Transfer beef to a plate and leave drippings in the pot.
  4. Add onion to drippings; season with salt and pepper. Cook and stir until onion begins to caramelize, about 10 minutes. Add garlic and stir until fragrant, about 30 seconds.
  5. Stir in tomato paste; cook until it turns brown and begins to caramelize and stick to the bottom of the pan.
  6. Pour in red wine and bring to a boil while scraping the browned bits of food off the bottom of the pan with a wooden spoon. Cook until wine is almost evaporated, about 3 minutes.
  7. Add thyme, rosemary, herbes de Provence, and bay leaves. Stir in broth and Worcestershire sauce; bring to a boil.
  8. Return beef to the pot, then remove from heat and cover with the lid.
  9. Braise stew in the preheated oven until beef is almost tender, about 1 hour 30 minutes. Remove from the oven.
  10. Add carrots, potatoes, and more beef broth if needed. Cover the pot and return to the oven to braise until beef and vegetables are tender, about 30 minutes more.
  11. Discard bay leaves. Stir in peas, rosemary, and thyme. Serve hot.

Paylaş



Alerjenler

Bu tarifin bilinen alerjenleri yok ya da eklenmemiş.

Kullanıcı Deneyimleri

Henüz bu tarifle ilgili deneyim paylaşılmadı.

Gurme Defteri | @2024 Tüm hakları saklıdır. Alexa web rank
Sitemizdeki içerikler kullanıcılar tarafından eklenmiştir. Herhangi bir resim, içerik veya telif ihlali durumunda, içerik kaldırılabilir. Detaylar için bize ulaşın veya formu ile bildiriniz.

Türkiye’nin en özel gurme tarifleri burada! Eşsiz lezzetler için doğru adres: gurmedefteri.com.tr

Gurme dünyasının kapılarını aralayın! Binlerce lezzetli tarif gurmedefteri.com.tr’de sizi bekliyor.

En lezzetli yemeklerin sırrı burada saklı! Gurme tarifler için hemen gurmedefteri.com.tr’ye göz atın.

Gurme tariflerde fark yaratan adres: gurmedefteri.com.tr! Şimdi keşfetmeye başlayın.

"Lezzetin ve kalitenin adresi: gurmedefteri.com.tr! Tariflerimizle sofralarınıza renk katın."

"Evinizde gurme şef deneyimi yaşamak ister misiniz? Tariflerimizi incelemek için gurmedefteri.com.tr’ye davetlisiniz."

"Türkiye’nin en çok ziyaret edilen gurme tarif sitesi: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınıza ilham katın."

"Gurme mutfağınız için yeni tarifler mi arıyorsunuz? Doğru yerdesiniz: gurmedefteri.com.tr"

"Gurme lezzetlere ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Sadece gurmedefteri.com.tr’ye özel tarifler için bizi takip edin."

"Gurme lezzetlerin buluşma noktası: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınızın vazgeçilmezi olmaya adayız."