Cinnamon Apple Pull-Apart Bread Tarifi

Cinnamon Apple Pull-Apart Bread Tarifi
Cinnamon Apple Pull-Apart Bread

Malzemeler

  • . Filling: 4 Tablespoons (56 grams) Butter, 3/4 Cup (159 grams) Dark Brown Sugar, 1 Tablespoon Corn Starch, 1 Tablespoon Ground Cinnamon, 1/2 Teaspoon Vanilla Extract, 4 (About 1 1/2 Pounds) Medium Apples, Peeled, Cored, & Thinly Sliced, 1/2 Cup Golden Raisins. Dough: 1/4 Cup (57 grams) Butter, Melted, 1/3 Cup (74 grams) Warm Milk, 1/4 Cup (57 grams) Warm Water, 2 Large Eggs, 1 Teaspoon Vanilla Extract, 1 1/2 Cups All-purpose Flour, 1 1/2 Cups Whole Wheat Pastry Flour, 1/4 Cup (50 grams) Sugar, 1 Teaspoon Cinnamon, Pinch of Salt, 2 1/2 Teaspoons Instant Yeast
Gurme Defteri - gurmedefteri.com.tr

Hazırlanışı

  1. In a heavy saucepan, heat the butter over medium heat, Toss the apples with the brown sugar, raisins, corn starch, cinnamon, and vanilla, then add to the butter and mix well. Cook, stirring carefully for about 5 minutes or until tender, then set aside until needed. Whisk together the butter, milk and water in a bowl, then add the eggs and vanilla extract. In another bowl, stir together the two flours, sugar, cinnamon, salt, and yeast. Add the wet ingredients to the dry and stir to make a dough. Dump the dough onto a lightly floured surface and knead for 2 or 3 minutes until you have a smooth dough. Lightly grease a large bow, place the dough in the bowl and cover with plastic wrap. Let the dough rise until doubled in a warm spot in your kitchen. (Takes about an hour) Lightly grease a 9 X 5 inch loaf pan. Deflate the dough, then roll the dough out on a lightly floured surface into a 12" by 20" rectangle. Spread the apples evenly over the dough. Cut the dough into strips about 3" wide and 12" long and stack one on top of the other. Next cut the dough crosswise into 3 inch squares. Take each square stack of dough and turn it sideways and place into the loaf pan. Place the remaining stacks of dough into the pan in the same manner, squeezing them in to fit. Cover the pan and let rise until doubled in size. While the dough is rising for the second time, preheat oven to 350 degrees F. Bake the apple loaf for about 45 t0 55 minutes, covering it with foil to prevent burning after about 30 minutes. Cool in the pan for 15 minutes before carefully turning out the bread onto a platter. Serve warm.

Paylaş



Alerjenler

Bu tarifin bilinen alerjenleri yok ya da eklenmemiş.

Kullanıcı Deneyimleri

Henüz bu tarifle ilgili deneyim paylaşılmadı.

Gurme Defteri | @2024 Tüm hakları saklıdır. Alexa web rank
Sitemizdeki içerikler kullanıcılar tarafından eklenmiştir. Herhangi bir resim, içerik veya telif ihlali durumunda, içerik kaldırılabilir. Detaylar için bize ulaşın veya formu ile bildiriniz.

Türkiye’nin en özel gurme tarifleri burada! Eşsiz lezzetler için doğru adres: gurmedefteri.com.tr

Gurme dünyasının kapılarını aralayın! Binlerce lezzetli tarif gurmedefteri.com.tr’de sizi bekliyor.

En lezzetli yemeklerin sırrı burada saklı! Gurme tarifler için hemen gurmedefteri.com.tr’ye göz atın.

Gurme tariflerde fark yaratan adres: gurmedefteri.com.tr! Şimdi keşfetmeye başlayın.

"Lezzetin ve kalitenin adresi: gurmedefteri.com.tr! Tariflerimizle sofralarınıza renk katın."

"Evinizde gurme şef deneyimi yaşamak ister misiniz? Tariflerimizi incelemek için gurmedefteri.com.tr’ye davetlisiniz."

"Türkiye’nin en çok ziyaret edilen gurme tarif sitesi: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınıza ilham katın."

"Gurme mutfağınız için yeni tarifler mi arıyorsunuz? Doğru yerdesiniz: gurmedefteri.com.tr"

"Gurme lezzetlere ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Sadece gurmedefteri.com.tr’ye özel tarifler için bizi takip edin."

"Gurme lezzetlerin buluşma noktası: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınızın vazgeçilmezi olmaya adayız."