Ciabatta Bread Tarifi

Ciabatta Bread Tarifi
Ciabatta Bread

Malzemeler

  • . Biga For Bread Making: 1/4 Teaspoon Active Dry Yeast, 1 Cup Warm Water (About 110 Degrees F.), 1 1/3 Cups Bread Flour, 2/3 Cup Unbleached All-purpose Flour. For The Bread: 3 Cups Unbleached All-Purpose Flour (Plus More For Working & Shaping), 1 1/2 Teaspoons Active Dry Yeast, 2 Teaspoons Salt, 1 1/2 Cups Warm Water
Gurme Defteri - gurmedefteri.com.tr

Hazırlanışı

  1. For the biga, sprinkle the yeast over the water in a bowl large enough to fit all of the ingredients, and let sit 5 to 10 minutes. Add the flours, and stir to combine.(The dough may seem stiff, but will soften up as it sits.) Cover the biga tightly with plastic wrap, and let it sit for 6 hours at room temperature. Stir it, and refrigerate it until the next day, or at least 12 hours. Combine the flour, salt and yeast in a large bowl, then add the water and biga, and stir until the dough is mixed. (The dough will be quite wet, and rough in texture.) Turn the dough out onto a floured counter or breadboard, and using as little flour as possible, knead for 5 minutes, or until the dough is smooth. (Don't worry that your dough still seems very loose and moist, as it will firm up as it rises.) Place the dough into a large bowl three times the size of the dough that has been lightly oiled first. Cover tightly with plastic wrap, and let sit in a warm spot for 2 to 3 hours, or until the dough has doubled, punching down and turning the dough every 30 minutes or so. If using baking sheets, sprinkle them lightly with cornmeal. Divide the dough in two pieces and fold each into a rectangle. Stretch the rectangle until it is about 12 to 14 inches long. Place each prepared loaf onto a baking sheet, and cover lightly with a towel. If you are using a baking stone, flour two kitchen towels, or bread making peels with flour, and place the shaped loaves on them to rise. Cover loosely with towels. Preheat the oven at this time to 450 degrees F. After 45 minutes, place the baking sheets into the hot oven, or move the loaves onto the hot baking stone. Bake for about 30 minutes, rotating the loaves once during this time, or until the dough is a dark golden brown all over. Remove and let cool on a wire rack.

Paylaş



Alerjenler

Bu tarifin bilinen alerjenleri yok ya da eklenmemiş.

Kullanıcı Deneyimleri

Henüz bu tarifle ilgili deneyim paylaşılmadı.

Gurme Defteri | @2024 Tüm hakları saklıdır. Alexa web rank
Sitemizdeki içerikler kullanıcılar tarafından eklenmiştir. Herhangi bir resim, içerik veya telif ihlali durumunda, içerik kaldırılabilir. Detaylar için bize ulaşın veya formu ile bildiriniz.

Türkiye’nin en özel gurme tarifleri burada! Eşsiz lezzetler için doğru adres: gurmedefteri.com.tr

Gurme dünyasının kapılarını aralayın! Binlerce lezzetli tarif gurmedefteri.com.tr’de sizi bekliyor.

En lezzetli yemeklerin sırrı burada saklı! Gurme tarifler için hemen gurmedefteri.com.tr’ye göz atın.

Gurme tariflerde fark yaratan adres: gurmedefteri.com.tr! Şimdi keşfetmeye başlayın.

"Lezzetin ve kalitenin adresi: gurmedefteri.com.tr! Tariflerimizle sofralarınıza renk katın."

"Evinizde gurme şef deneyimi yaşamak ister misiniz? Tariflerimizi incelemek için gurmedefteri.com.tr’ye davetlisiniz."

"Türkiye’nin en çok ziyaret edilen gurme tarif sitesi: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınıza ilham katın."

"Gurme mutfağınız için yeni tarifler mi arıyorsunuz? Doğru yerdesiniz: gurmedefteri.com.tr"

"Gurme lezzetlere ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Sadece gurmedefteri.com.tr’ye özel tarifler için bizi takip edin."

"Gurme lezzetlerin buluşma noktası: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınızın vazgeçilmezi olmaya adayız."