Chocolate Peanut Butter Marbled Biscotti Tarifi

Chocolate Peanut Butter Marbled Biscotti Tarifi
Chocolate Peanut Butter Marbled Biscotti

Malzemeler

  • . Chocolate Biscotti: 4 Ounces Dark Chocolate, 1/2 Cup Butter, Softened, 1/4 Cup Sugar, 2 Large Eggs, 1 Teaspoon Vanilla Extract, 2 Cups All-purpose Flour, 1 1/2 Teaspoons Baking Powder, Pinch of Salt. Peanut Butter Biscotti: 4 Tablespoons Unsalted Butter, Softened, 1/3 Cup Peanut Butter, 1 Cup Sugar, 1 Large Egg, 1 Large Egg Yolk, 2 Cups All-purpose Flour, 1 1/2 Teaspoons Baking Powder, Pinch of Salt, 1/2 Cup Finely Chopped Peanuts (Optional)
Gurme Defteri - gurmedefteri.com.tr

Hazırlanışı

  1. Preheat oven to 350 degrees F, and lightly grease two baking sheets. finely grate the chocolate. In a bowl, cream together the butter and sugar until light and fluffy. Add the eggs, one at a time, along with the vanilla and beat until blended. Add the grated chocolate and stir to mix. In another bowl, combine the flour, baking powder and salt and then add to the creamed mixture just until combined. Place dough in the refrigerator until needed. cream together the butter, peanut butter and sugar until light and fluffy. Add the egg and egg yolk and beat on medium speed until blended. In another bowl, stir together the flour, baking powder, and salt. Add the dry ingredients to the peanut butter mixture and mix just until combined. Take each of the two flavored dough and divide into half. Roll each half into a 14 inch tube. Take one chocolate tube and one peanut butter tube and place side by side. Twist the dough around each other to marble with lightly floured hands to prevent sticking. Once marbled to your satisfaction, use your fingers to shape into logs about 5 inches wide. Prepare two marbled logs in this manner and then place each on one of the prepared baking sheets. Bake the logs until firm to the tough and lightly browned, about 30 to 35 minutes. Reduce heat to 325 degrees F. Allow to cool for 10 to 15 minutes, then use a serrated knife to slice crosswise into 1/2 inch slices. Place the slices flat, side by side and bake another 10 to 12 minutes. Cool to room temperature before serving, then store in an airtight container.

Paylaş



Alerjenler

Bu tarifin bilinen alerjenleri yok ya da eklenmemiş.

Kullanıcı Deneyimleri

Henüz bu tarifle ilgili deneyim paylaşılmadı.

Gurme Defteri | @2024 Tüm hakları saklıdır. Alexa web rank
Sitemizdeki içerikler kullanıcılar tarafından eklenmiştir. Herhangi bir resim, içerik veya telif ihlali durumunda, içerik kaldırılabilir. Detaylar için bize ulaşın veya formu ile bildiriniz.

Türkiye’nin en özel gurme tarifleri burada! Eşsiz lezzetler için doğru adres: gurmedefteri.com.tr

Gurme dünyasının kapılarını aralayın! Binlerce lezzetli tarif gurmedefteri.com.tr’de sizi bekliyor.

En lezzetli yemeklerin sırrı burada saklı! Gurme tarifler için hemen gurmedefteri.com.tr’ye göz atın.

Gurme tariflerde fark yaratan adres: gurmedefteri.com.tr! Şimdi keşfetmeye başlayın.

"Lezzetin ve kalitenin adresi: gurmedefteri.com.tr! Tariflerimizle sofralarınıza renk katın."

"Evinizde gurme şef deneyimi yaşamak ister misiniz? Tariflerimizi incelemek için gurmedefteri.com.tr’ye davetlisiniz."

"Türkiye’nin en çok ziyaret edilen gurme tarif sitesi: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınıza ilham katın."

"Gurme mutfağınız için yeni tarifler mi arıyorsunuz? Doğru yerdesiniz: gurmedefteri.com.tr"

"Gurme lezzetlere ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Sadece gurmedefteri.com.tr’ye özel tarifler için bizi takip edin."

"Gurme lezzetlerin buluşma noktası: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınızın vazgeçilmezi olmaya adayız."