Chocolate Mint Squares Tarifi

Chocolate Mint Squares Tarifi
Chocolate Mint Squares

Malzemeler

  • . For The Bottom Cookie Layer: 1 1/2 Sticks Unsalted Butter, 10 Ounces Bittersweet Chocolate, 1 1/2 Cups Packed Light Brown Sugar, 3 Large Eggs, Lightly Beaten, 1 1/2 Teaspoon Vanilla Extract, 3/4 Cup All-purpose Flour, 1/4 Cup Unsweetened Dutch-Process Cocoa, 3/4 Teaspoon Salt. For The Center Mint Layer: 1/2 Cup Heavy Whipping Cream, 10 Ounces White Chocolate, Chopped, 2 Tablespoons Creme de Mint Liqueur, 1 Teaspoon Pure Peppermint Extract, Green Food Coloring. For The Top Chocolate Ganache Layer: 1 Cup Heavy Whipping cream, 10 Ounces Bittersweet Chocolate
Gurme Defteri - gurmedefteri.com.tr

Hazırlanışı

  1. Preheat oven to 350 degrees F. Lightly grease a 13 by 9 inch baking pan, then line with parchment paper cut to fit with overhanging sides. Lightly grease parchment also. Melt the butter and chocolate with the brown sugar in a heavy bottom saucepan, stirring often until smooth and creamy. Remove from the heat and cool 10 minutes, then whisk in the eggs and vanilla until blended. Whisk in the flour, cocoa and salt until mixed, then spread the batter evenly over the bottom of your prepared pan. Bake about 25 minutes, or until a pick inserted in the center comes out cleanly, then cool completely. To make the center layer, bring the cream to a simmer and then remove from the heat and pour over the chopped white chocolate. Whisk until very smooth, then stir in the liqueur and extract. Add a drop or two of green food coloring until you achieve a light green color. Refrigerate, stirring mixture occasionally until very thick, about 1 to 1 1/2 hours. Once thick, spread the mint layer over the cookie bottom and refrigerate until set, about 1 hour. To make the top layer, bring the cream to a simmer and then pour over the bittersweet chocolate in a bowl, whisking mixture until smooth. Refrigerate until thick, about 30 to 45 minutes. Pour the chocolate layer over the mint layer, and then chill until set, a minimum of 3 hours, or overnight. Use the overhanging parchment to remove from the pan and cut into small squares. Serve immediately, or store squares in an airtight container between layers of parchment paper in the refrigerator for up to 3 weeks.

Paylaş



Alerjenler

Bu tarifin bilinen alerjenleri yok ya da eklenmemiş.

Kullanıcı Deneyimleri

Henüz bu tarifle ilgili deneyim paylaşılmadı.

Gurme Defteri | @2024 Tüm hakları saklıdır. Alexa web rank
Sitemizdeki içerikler kullanıcılar tarafından eklenmiştir. Herhangi bir resim, içerik veya telif ihlali durumunda, içerik kaldırılabilir. Detaylar için bize ulaşın veya formu ile bildiriniz.

Türkiye’nin en özel gurme tarifleri burada! Eşsiz lezzetler için doğru adres: gurmedefteri.com.tr

Gurme dünyasının kapılarını aralayın! Binlerce lezzetli tarif gurmedefteri.com.tr’de sizi bekliyor.

En lezzetli yemeklerin sırrı burada saklı! Gurme tarifler için hemen gurmedefteri.com.tr’ye göz atın.

Gurme tariflerde fark yaratan adres: gurmedefteri.com.tr! Şimdi keşfetmeye başlayın.

"Lezzetin ve kalitenin adresi: gurmedefteri.com.tr! Tariflerimizle sofralarınıza renk katın."

"Evinizde gurme şef deneyimi yaşamak ister misiniz? Tariflerimizi incelemek için gurmedefteri.com.tr’ye davetlisiniz."

"Türkiye’nin en çok ziyaret edilen gurme tarif sitesi: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınıza ilham katın."

"Gurme mutfağınız için yeni tarifler mi arıyorsunuz? Doğru yerdesiniz: gurmedefteri.com.tr"

"Gurme lezzetlere ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Sadece gurmedefteri.com.tr’ye özel tarifler için bizi takip edin."

"Gurme lezzetlerin buluşma noktası: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınızın vazgeçilmezi olmaya adayız."