Chicken Scarpariello Tarifi

Chicken Scarpariello Tarifi
Chicken Scarpariello

Malzemeler

  • 1 (2 1/2 to 3 Pound) Chicken Cut Into Pieces, 1 Cup All-Purpose Flour, Salt & Pepper, 1 Teaspoon Oregano, 4 Tablespoons Olive Oil, 3 Cloves Garlic, Peeled & Sliced, 1/2 Cup Chopped Onions, 1 Sprig Fresh Rosemary, 1 Cup Chicken Broth, 1/2 Cup White Wine, Juice From 1 Lemon, 3 Tablespoons Unsalted, Softened Butter, 1 Tablespoon Flour, 1/4 Cup Chopped, Fresh Parsley
Gurme Defteri - gurmedefteri.com.tr

Hazırlanışı

  1. Preheat the oven to 400 degrees F. Mix together the flour and oregano, and season with salt and pepper. Rinse and dry the chicken pieces, and then dredge them lightly in the seaoned flour mixture. In a heavy, ovenproof skillet, large enough to hold all of the chicken pieces, heat the olive oil, and then brown the chicken well on all sides over medium heat. (Be careful not to burn the oil by using too hot of heat.) Once all of the pieces are well browned, remove them to a plate. Pour out the left over oil in the pan, leaving just a tablespoon or two with the browned bits at the bottom. Add the onion and cook until soft, and then add the garic. As soon as the garlic begins to sizzle, add the wine, and stir the browned bits at the bottom while you reduce the wine by half over medium high heat. Add the chicken broth and bring to a boil. Break up the rosemary into pieces, and add it to the sauce. Return the chicken pieces to the skillet, and spoon the sauce over top. Bake the chicken until done, about 20 minutes. Remove the chicken to a warmed platter, and bring the remaining sauce to a boil. Add the lemon juice and season with salt and pepper. Mix the tablespoon of flour with 1 tablespoon of softened butter. Add the remaining butter to the sauce in the skillet, and mix well. Remove the rosemary pieces from the sauce. If the sauce is thin, stir in a little of the flour and butter mixture, wisking continuously to prevent lumps. Once the sauce has thickened, add the chopped parsley, and pour the sauce over the chicken on the platter. Serve immediately.

Paylaş



Alerjenler

Bu tarifin bilinen alerjenleri yok ya da eklenmemiş.

Kullanıcı Deneyimleri

Henüz bu tarifle ilgili deneyim paylaşılmadı.

Gurme Defteri | @2024 Tüm hakları saklıdır. Alexa web rank
Sitemizdeki içerikler kullanıcılar tarafından eklenmiştir. Herhangi bir resim, içerik veya telif ihlali durumunda, içerik kaldırılabilir. Detaylar için bize ulaşın veya formu ile bildiriniz.

Türkiye’nin en özel gurme tarifleri burada! Eşsiz lezzetler için doğru adres: gurmedefteri.com.tr

Gurme dünyasının kapılarını aralayın! Binlerce lezzetli tarif gurmedefteri.com.tr’de sizi bekliyor.

En lezzetli yemeklerin sırrı burada saklı! Gurme tarifler için hemen gurmedefteri.com.tr’ye göz atın.

Gurme tariflerde fark yaratan adres: gurmedefteri.com.tr! Şimdi keşfetmeye başlayın.

"Lezzetin ve kalitenin adresi: gurmedefteri.com.tr! Tariflerimizle sofralarınıza renk katın."

"Evinizde gurme şef deneyimi yaşamak ister misiniz? Tariflerimizi incelemek için gurmedefteri.com.tr’ye davetlisiniz."

"Türkiye’nin en çok ziyaret edilen gurme tarif sitesi: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınıza ilham katın."

"Gurme mutfağınız için yeni tarifler mi arıyorsunuz? Doğru yerdesiniz: gurmedefteri.com.tr"

"Gurme lezzetlere ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Sadece gurmedefteri.com.tr’ye özel tarifler için bizi takip edin."

"Gurme lezzetlerin buluşma noktası: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınızın vazgeçilmezi olmaya adayız."