Chicken Meatballs in Tomato Sauce Tarifi

Chicken Meatballs in Tomato Sauce Tarifi
Chicken Meatballs in Tomato Sauce

Malzemeler

  • . For The Sauce: 1 (28 oz) Can Imported Tomatoes (Chopped or Strained), 1/4 Cup Red or White Wine (Optional), 1 (6 oz) Can Tomato Paste, 1/4 Cup Finely Chopped Onions, 3 Cloves Garlic, Minced, 2 Tablespoons Olive Oil, Salt & Pepper, Red Pepper Flakes (Optional), 1 Teaspoon Dried Oregano, 2 Tablespoons Chopped Fresh Basil, 3 Tablespoons Chopped Fresh Parsley, 2 - 3 Cups Water. For The Meatballs: 3 Boneless, Skinless Chicken Breasts, 1 Egg, 1/2 Cup Freshly Grated Parmesan Cheese, 2 Slices Italian Bread Soaked In Milk, 2 Teaspoons Finely Chopped Fresh Parsley, Salt And Pepper. To Serve: 1 Pound Dried Pasta Of Choice, 1/4 Cup Grated Parmesan Or Pecorino Cheese
Gurme Defteri - gurmedefteri.com.tr

Hazırlanışı

  1. To make the sauce, heat the oil in a large saucepan, then cook the onions until soft. Add the garlic, and cook until it is fragrant, and next add the wine and cook until it has almost evaporated. Add the tomatoes, tomato paste, 2 cups of water, wine (if using) and seasonings. Bring to a boil, and then reduce heat to a simmer. Cook for 15 minutes. Wrap the chicken breasts in plastic wrap to protect them, and place them in the freezer until they are slightly firm to the touch, but not frozen. Remove from the freezer, and using a sharp knife, cut the chicken into tiny pieces, smaller than little peas. In a bowl, place the chicken, egg, cheese, and seasonings. Squeeze some of the excess milk from the bread slices, and crumble this into the chicken mixture. Mix well with your hands until the bread is blended into the chicken well. The mixture will be quite moist at this time. Using wet hands, form the chicken into golf ball sized meatballs, and carefully drop them into the simmering sauce. Use up all of the chicken mixture in this fashion. Leave the pot partially covered, and simmer for 20 minutes. Carefully stir the mixture, and then cook another 20 minutes. Serve over your pasta of choice cooked al dente with the meatballs served on the side. Sprinkle some grated cheese on the pasta if desired.

Paylaş



Alerjenler

Bu tarifin bilinen alerjenleri yok ya da eklenmemiş.

Kullanıcı Deneyimleri

Henüz bu tarifle ilgili deneyim paylaşılmadı.

Gurme Defteri | @2024 Tüm hakları saklıdır. Alexa web rank
Sitemizdeki içerikler kullanıcılar tarafından eklenmiştir. Herhangi bir resim, içerik veya telif ihlali durumunda, içerik kaldırılabilir. Detaylar için bize ulaşın veya formu ile bildiriniz.

Türkiye’nin en özel gurme tarifleri burada! Eşsiz lezzetler için doğru adres: gurmedefteri.com.tr

Gurme dünyasının kapılarını aralayın! Binlerce lezzetli tarif gurmedefteri.com.tr’de sizi bekliyor.

En lezzetli yemeklerin sırrı burada saklı! Gurme tarifler için hemen gurmedefteri.com.tr’ye göz atın.

Gurme tariflerde fark yaratan adres: gurmedefteri.com.tr! Şimdi keşfetmeye başlayın.

"Lezzetin ve kalitenin adresi: gurmedefteri.com.tr! Tariflerimizle sofralarınıza renk katın."

"Evinizde gurme şef deneyimi yaşamak ister misiniz? Tariflerimizi incelemek için gurmedefteri.com.tr’ye davetlisiniz."

"Türkiye’nin en çok ziyaret edilen gurme tarif sitesi: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınıza ilham katın."

"Gurme mutfağınız için yeni tarifler mi arıyorsunuz? Doğru yerdesiniz: gurmedefteri.com.tr"

"Gurme lezzetlere ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Sadece gurmedefteri.com.tr’ye özel tarifler için bizi takip edin."

"Gurme lezzetlerin buluşma noktası: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınızın vazgeçilmezi olmaya adayız."