Chef John's Swedish Meatballs Tarifi

Chef John's Swedish Meatballs Tarifi
Chef John's Swedish Meatballs

Malzemeler

  • Meatballs:2 tablespoons butter, 1/2 yellow onion, finely chopped, 1 1/2 teaspoons fine salt, 1/4 cup milk, 2 large eggs, 1/3 cup plain bread crumbs, 3/4 teaspoon freshly ground black pepper, 1/4 teaspoon ground nutmeg, 1/4 teaspoon ground allspice, 1 pinch cayenne pepper, or to taste, 1 pound ground beef chuck, 1 pound ground pork, Gravy:2 tablespoons butter, 3 tablespoons all-purpose flour, 3 1/4 cups beef broth, 1/2 cup heavy cream, 1/2 teaspoon white sugar, 1/4 teaspoon Worcestershire sauce, salt and freshly ground black pepper to taste, cooking spray
Gurme Defteri - gurmedefteri.com.tr

Hazırlanışı

  1. * Melt 2 tablespoons butter in a large skillet over medium heat. Cook and stir onion and 1 1/2 teaspoons salt in butter until onion begins to turn translucent, about 6 minutes. * Transfer onion mixture to a large bowl. Add milk, eggs, bread crumbs, black pepper, nutmeg, allspice, and cayenne pepper to the breadcrumb mixture stir to combine. * Mix beef and pork into the bread crumb mixture. Cover with plastic wrap and refrigerate for 1 hour. * Melt 2 tablespoons butter in a large skillet over medium heat whisk flour into butter and cook until golden brown, 4 to 5 minutes. Slowly whisk beef broth into butter mixture. * Increase heat to medium-high, whisk cream into mixture and bring to a simmer. Stir sugar and Worcestershire sauce into gravy. Simmer until slightly thickened, 6 to 7 minutes. Season with salt and black pepper. Remove from heat and set aside. * Preheat oven to 425 degrees F (220 degrees C). Line a baking sheet with aluminum foil and lightly coat foil with cooking spray. * Roll 2 to 3 tablespoons meatball mixture into a ball using wet hands repeat with remaining meatball mixture. Place meatballs on the prepared baking sheet. * Bake in the preheated oven until browned, about 20 minutes. An instant-read thermometer inserted into the center should read at least 160 degrees F (70 degrees C). * Transfer meatballs to the gravy and cook over medium-low heat until warmed through, about 5 minutes.

Paylaş



Alerjenler

Bu tarifin bilinen alerjenleri yok ya da eklenmemiş.

Kullanıcı Deneyimleri

Henüz bu tarifle ilgili deneyim paylaşılmadı.

Gurme Defteri | @2024 Tüm hakları saklıdır. Alexa web rank
Sitemizdeki içerikler kullanıcılar tarafından eklenmiştir. Herhangi bir resim, içerik veya telif ihlali durumunda, içerik kaldırılabilir. Detaylar için bize ulaşın veya formu ile bildiriniz.

Türkiye’nin en özel gurme tarifleri burada! Eşsiz lezzetler için doğru adres: gurmedefteri.com.tr

Gurme dünyasının kapılarını aralayın! Binlerce lezzetli tarif gurmedefteri.com.tr’de sizi bekliyor.

En lezzetli yemeklerin sırrı burada saklı! Gurme tarifler için hemen gurmedefteri.com.tr’ye göz atın.

Gurme tariflerde fark yaratan adres: gurmedefteri.com.tr! Şimdi keşfetmeye başlayın.

"Lezzetin ve kalitenin adresi: gurmedefteri.com.tr! Tariflerimizle sofralarınıza renk katın."

"Evinizde gurme şef deneyimi yaşamak ister misiniz? Tariflerimizi incelemek için gurmedefteri.com.tr’ye davetlisiniz."

"Türkiye’nin en çok ziyaret edilen gurme tarif sitesi: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınıza ilham katın."

"Gurme mutfağınız için yeni tarifler mi arıyorsunuz? Doğru yerdesiniz: gurmedefteri.com.tr"

"Gurme lezzetlere ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Sadece gurmedefteri.com.tr’ye özel tarifler için bizi takip edin."

"Gurme lezzetlerin buluşma noktası: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınızın vazgeçilmezi olmaya adayız."