Chef Johns Pate de Campagne Tarifi

Chef Johns Pate de Campagne Tarifi
Chef Johns Pate de Campagne

Malzemeler

  • 1 teaspoon ground cloves1 teaspoon ground nutmeg1 teaspoon ground ginger1 teaspoon cayenne pepper1.25 pounds boneless pork shoulder, cut into 1-inch cubes6 ounces duck leg meat4 ounces fatty bacon, chopped4 ounces chicken livers, roughly chopped1 small yellow onion, diced1 shallot, thinly sliced0.33333334326744 cup chopped Italian parsley0.25 cup cognac5 teaspoons kosher salt4 cloves garlic, minced1 teaspoon freshly ground black pepper0.125 teaspoon pink curing salt (such as Instacure™ #1)0.5 cup heavy whipping cream0.33333334326744 cup dry bread crumbs2 eggs0.5 cup dried cherries0.5 cup shelled whole pistachios8 strips bacon, or as needed
Gurme Defteri - gurmedefteri.com.tr

Hazırlanışı

  1. Combine cloves, nutmeg, ginger, and cayenne pepper in a small bowl to make spice mixture.
  2. Place pork shoulder, duck meat, chopped bacon, chicken livers, onion, shallot, parsley, cognac, salt, garlic, pepper, 3/4 teaspoon spice mixture, and pink curing salt in a large bowl. Mix thoroughly until evenly distributed. Cover with plastic wrap and refrigerate about 2 hours.
  3. Whisk cream, bread crumbs, and eggs together in a bowl.
  4. Transfer pork mixture to a rimmed baking sheet lined with a silicone mat or parchment. Freeze for 15 to 20 minutes to facilitate grinding the meat.
  5. Grind pork mixture into a bowl using the meat-grinder attachment of a stand mixer. Add dried cherries and pistachios. Add the cream mixture; fold gently until just combined.
  6. Arrange bacon strips crosswise in a 9x5-inch loaf pan, letting ends hang over the edges of the pan. Trim some strips to fit the ends of the pan.
  7. Fill pan to the top with the ground pork mixture; smooth the top. Cover surface with strips of bacon. Fold side bacon piece edges over the top. Cover with a piece of parchment cut to fit the top of the pan; wrap tightly with heavy duty aluminum foil.
  8. Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C).
  9. Transfer pan to a deep pot or Dutch oven. Pour in hot tap water to reach 1/2 to 2/3 of the way up the side of the pan. Cover.
  10. Bake in the preheated oven until an instant-read thermometer inserted into the center reads 155 degrees F (68 degrees C), 1 3/4 to 2 hours.
  11. Transfer pan to a paper-towel lined surface to absorb any moisture. If mixture has risen above the top edge of the pan, press it down with a heavy pan. Remove the aluminum foil, leaving the parchment paper on top. Transfer pan to a paper-towel-lined baking dish. Cut a piece of cardboard to be slightly smaller than the top of the pan. Wrap with aluminum foil and place on the parchment paper. Press down with weights like canned food.
  12. Refrigerate at least 8 hours to chill and compress the pate.
  13. To unmold the pate, pour very hot water into a large bowl. Dip mold into hot water for 1 to 2 seconds. Turn out onto a paper-towel-lined dish; chill again before slicing.

Paylaş



Alerjenler

Bu tarifin bilinen alerjenleri yok ya da eklenmemiş.

Kullanıcı Deneyimleri

Henüz bu tarifle ilgili deneyim paylaşılmadı.

Gurme Defteri | @2024 Tüm hakları saklıdır. Alexa web rank
Sitemizdeki içerikler kullanıcılar tarafından eklenmiştir. Herhangi bir resim, içerik veya telif ihlali durumunda, içerik kaldırılabilir. Detaylar için bize ulaşın veya formu ile bildiriniz.

Türkiye’nin en özel gurme tarifleri burada! Eşsiz lezzetler için doğru adres: gurmedefteri.com.tr

Gurme dünyasının kapılarını aralayın! Binlerce lezzetli tarif gurmedefteri.com.tr’de sizi bekliyor.

En lezzetli yemeklerin sırrı burada saklı! Gurme tarifler için hemen gurmedefteri.com.tr’ye göz atın.

Gurme tariflerde fark yaratan adres: gurmedefteri.com.tr! Şimdi keşfetmeye başlayın.

"Lezzetin ve kalitenin adresi: gurmedefteri.com.tr! Tariflerimizle sofralarınıza renk katın."

"Evinizde gurme şef deneyimi yaşamak ister misiniz? Tariflerimizi incelemek için gurmedefteri.com.tr’ye davetlisiniz."

"Türkiye’nin en çok ziyaret edilen gurme tarif sitesi: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınıza ilham katın."

"Gurme mutfağınız için yeni tarifler mi arıyorsunuz? Doğru yerdesiniz: gurmedefteri.com.tr"

"Gurme lezzetlere ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Sadece gurmedefteri.com.tr’ye özel tarifler için bizi takip edin."

"Gurme lezzetlerin buluşma noktası: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınızın vazgeçilmezi olmaya adayız."