Cephalonian Meat Pie Tarifi

Cephalonian Meat Pie Tarifi
Cephalonian Meat Pie

Malzemeler

  • 8 cups all-purpose flour, 1/3 cup olive oil, 1/2 cup dry white wine, 2 cups water, 1/2 teaspoon salt, 1/4 cup olive oil, 1 onion, finely chopped, 2 cloves garlic, minced, 1 pound boneless lamb shoulder, cut into 1-inch cubes, 1 pound boneless pork shoulder, cut into 1-inch cubes, 1/4 cup tomato paste, 1/4 cup dry white wine, 3/4 cup water, 1 cup grated Greek Kefalotiri or Parmesan cheese, 1 potato, peeled and cut into 1/2-inch cubes, 1/2 cup long grain rice, 1 teaspoon minced parsley, 1 teaspoon chopped fresh mint or spearmint, 1/2 teaspoon dried marjoram, salt and pepper to taste, 1 egg, beaten
Gurme Defteri - gurmedefteri.com.tr

Hazırlanışı

  1. * Prepare the dough placing flour in a large bowl. Make a well in the center and pour in 1/3 cup olive oil, white wine, water, and salt. Mix together with your hands for a few minutes to form a smooth dough. Cover with plastic wrap and refrigerate while proceeding with recipe. * Heat olive oil in a large saucepan over medium heat. Stir in onion and garlic, and cook for a few minutes until the onion softens and turns translucent. Stir in the lamb and pork increase heat to medium-high and continue cooking until the onion begins to brown, about 5 minutes. * Stir in tomato paste until the meat is covered. Stir in white wine, and simmer for 1 minute. Pour in water and bring to a simmer. Reduce heat to medium-low, cover, and simmer until tender, about 45 minutes. * When the meat is done, remove from the heat and allow to cool while preparing crust. * Preheat oven to 450 degrees F (230 degrees C). Lightly brush a 9x13-inch glass baking dish with olive oil. * Divide the dough into two pieces, with one piece larger than the other. Roll out the large piece on a floured surface until it is large enough to fit the bottom of the baking dish and come up the sides of the pan press into the baking dish. Roll out the smaller piece of dough into a rectangle to use as the top crust set aside. * Stir Kefalotiri cheese, potato, and rice into meat mixture. Season with parsley, mint, marjoram, salt, and pepper. Add egg and mix until well combined. Pour this mixture into the baking dish and top with remaining piece of dough. Brush the top with a little water and olive oil. * Bake pie in preheated oven for 1 hour until deep golden brown.

Paylaş



Alerjenler

Bu tarifin bilinen alerjenleri yok ya da eklenmemiş.

Kullanıcı Deneyimleri

Henüz bu tarifle ilgili deneyim paylaşılmadı.

Gurme Defteri | @2024 Tüm hakları saklıdır. Alexa web rank
Sitemizdeki içerikler kullanıcılar tarafından eklenmiştir. Herhangi bir resim, içerik veya telif ihlali durumunda, içerik kaldırılabilir. Detaylar için bize ulaşın veya formu ile bildiriniz.

Türkiye’nin en özel gurme tarifleri burada! Eşsiz lezzetler için doğru adres: gurmedefteri.com.tr

Gurme dünyasının kapılarını aralayın! Binlerce lezzetli tarif gurmedefteri.com.tr’de sizi bekliyor.

En lezzetli yemeklerin sırrı burada saklı! Gurme tarifler için hemen gurmedefteri.com.tr’ye göz atın.

Gurme tariflerde fark yaratan adres: gurmedefteri.com.tr! Şimdi keşfetmeye başlayın.

"Lezzetin ve kalitenin adresi: gurmedefteri.com.tr! Tariflerimizle sofralarınıza renk katın."

"Evinizde gurme şef deneyimi yaşamak ister misiniz? Tariflerimizi incelemek için gurmedefteri.com.tr’ye davetlisiniz."

"Türkiye’nin en çok ziyaret edilen gurme tarif sitesi: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınıza ilham katın."

"Gurme mutfağınız için yeni tarifler mi arıyorsunuz? Doğru yerdesiniz: gurmedefteri.com.tr"

"Gurme lezzetlere ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Sadece gurmedefteri.com.tr’ye özel tarifler için bizi takip edin."

"Gurme lezzetlerin buluşma noktası: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınızın vazgeçilmezi olmaya adayız."