Casatiello - Neapolitan Easter Bread Tarifi

Casatiello - Neapolitan Easter Bread Tarifi
Casatiello - Neapolitan Easter Bread

Malzemeler

  • . For The Sponge: 5 Teaspoons Active Dry Yeast, 1 Tablespoon Sugar, 1 1/4 Cups Warm Water, 4 Large Egg Yolks, 2 1/2 Cups All-purpose Flour, 1 1/2 Teaspoons Salt. For The Bread: 4 Large Eggs, 1 Teaspoon Salt, About 4 1/2 Cups All-purpose Flour, 2 Sticks (1 Cup) Unsalted Butter, Softened, 2 Ounces Grated Pecorino Cheese, 5 Ounces Diced Fontina or Asiago Cheese, 5 Ounces Diced Soppressata or Salami
Gurme Defteri - gurmedefteri.com.tr

Hazırlanışı

  1. For the sponge, mix together the yeast, sugar and warm water in a bowl, and let rest 10 minutes. Add the egg yolks and whisk until smooth. Stir in the flour and salt, and stir until well blended. Cover with plastic wrap and let sit in a warm spot in your kitchen for about 1 hour, or until doubled in size. In a large bowl, beat the eggs until blended, then add the salt and a cup of flour. Mix well, then add the sponge, working it into the egg mixture. Add the rest of the flour, butter, cheese and meat and mix until you have a shaggy dough. Dump the mixture onto a lightly floured counter, and knead by hand until the dough is smooth, about 8 minutes, using a little more flour if the dough is too sticky. Place the dough in a lightly oiled large bowl and cover with plastic wrap. Let the dough sit in a warm spot until it has doubled in size, about 1 1/2 hours. Lightly butter two (2 quart) souffle dishes. (or 1 (2 quart) souffle dish and 6 smaller ones as I did) Divide the dough into two and use your hands to shape into balls and place the balls into the prepared dishes. (the dough should fill the dishes about halfway) Cover with clean kitchen towels and let rise until the bread rises above the top of the dishes, about 1 1/2 hours. Preheat oven to 350 degrees F. Bake the larger loaves for 45 minutes, or until the internal temperature taken using a thermometer reaches 190 degrees F. If using smaller dishes as I did in my photos, bake for 32 minutes or until internal temperature reaches 190 degrees F. Let the breads cool for 15 minutes, then run a knife around the edges and turn the breads out onto a wire rack to cool completely. The bread keeps well if wrapped in plastic wrap for a few days.

Paylaş



Alerjenler

Bu tarifin bilinen alerjenleri yok ya da eklenmemiş.

Kullanıcı Deneyimleri

Henüz bu tarifle ilgili deneyim paylaşılmadı.

Gurme Defteri | @2024 Tüm hakları saklıdır. Alexa web rank
Sitemizdeki içerikler kullanıcılar tarafından eklenmiştir. Herhangi bir resim, içerik veya telif ihlali durumunda, içerik kaldırılabilir. Detaylar için bize ulaşın veya formu ile bildiriniz.

Türkiye’nin en özel gurme tarifleri burada! Eşsiz lezzetler için doğru adres: gurmedefteri.com.tr

Gurme dünyasının kapılarını aralayın! Binlerce lezzetli tarif gurmedefteri.com.tr’de sizi bekliyor.

En lezzetli yemeklerin sırrı burada saklı! Gurme tarifler için hemen gurmedefteri.com.tr’ye göz atın.

Gurme tariflerde fark yaratan adres: gurmedefteri.com.tr! Şimdi keşfetmeye başlayın.

"Lezzetin ve kalitenin adresi: gurmedefteri.com.tr! Tariflerimizle sofralarınıza renk katın."

"Evinizde gurme şef deneyimi yaşamak ister misiniz? Tariflerimizi incelemek için gurmedefteri.com.tr’ye davetlisiniz."

"Türkiye’nin en çok ziyaret edilen gurme tarif sitesi: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınıza ilham katın."

"Gurme mutfağınız için yeni tarifler mi arıyorsunuz? Doğru yerdesiniz: gurmedefteri.com.tr"

"Gurme lezzetlere ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Sadece gurmedefteri.com.tr’ye özel tarifler için bizi takip edin."

"Gurme lezzetlerin buluşma noktası: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınızın vazgeçilmezi olmaya adayız."