Brussels Sprouts Pizza With Guanciale & Kalamata Olives Tarifi

Brussels Sprouts Pizza With Guanciale & Kalamata Olives Tarifi
Brussels Sprouts Pizza With Guanciale & Kalamata Olives

Malzemeler

  • 1 Pound Prepared is Dough (Either Store Bought, or, , or, ), 1 Tablespoon Olive Oil, 4 Ounces Guanciale or Pancetta, Diced, 1 Pound Brussels Sprouts, Trimmed, & Thinly Sliced, Cracked Black Pepper To Taste, 1/2 Teaspoon Red Pepper Flakes (Optional), 2 Cups Full Fat Shredded Mozzarella Cheese, 1 1/2 Cups Diced Taleggio Cheese, 1/2 Cup Pitted Halved Kalamata Olives. To Assemble: Extra Virgin Olive Oil, Coarse Sea Salt
Gurme Defteri - gurmedefteri.com.tr

Hazırlanışı

  1. Divide the dough up into 8 ounce portions, rolling each in a ball. Place two of the balls on a lightly oiled plate and cover with plastic wrap and refrigerate until needed. Remove the dough balls from the refrigerator 2 1/2 hours before needed, allowing them to completely come to room temperature before using. Preheat your oven to the highest setting (usually 500 degrees F.). In a frying pan, heat the olive oil until piping hot, then cook the guanciale until lightly browned, about 6 minutes. Remove the guanciale from the pan. Add the Brussels sprouts to the same pan, and season with black pepper and red pepper flakes. Cook the sprouts, stirring often, until cooked until tender crisp, 3 or 4 minutes. For Each Pizza: On a lightly floured surface, use your hands to press your dough out to a 12 inch circle. Lightly cover a baking sheet (or pizza peel if using a pizza stone) with flour, and place the dough on top. Lightly brush the surface of the pizza with olive oil, then scatter the mozzarella and crumble the Taleggio over each pizza, leaving a 1 inch border all around. Divide the Brussels sprouts, guanciale, and olives over each pizza. Sprinkle the top of each pizza with some sea salt, then bake each pizza until bubbly and golden brown, about 15 to 20 minutes.

Paylaş



Alerjenler

Bu tarifin bilinen alerjenleri yok ya da eklenmemiş.

Kullanıcı Deneyimleri

Henüz bu tarifle ilgili deneyim paylaşılmadı.

Gurme Defteri | @2024 Tüm hakları saklıdır. Alexa web rank
Sitemizdeki içerikler kullanıcılar tarafından eklenmiştir. Herhangi bir resim, içerik veya telif ihlali durumunda, içerik kaldırılabilir. Detaylar için bize ulaşın veya formu ile bildiriniz.

Türkiye’nin en özel gurme tarifleri burada! Eşsiz lezzetler için doğru adres: gurmedefteri.com.tr

Gurme dünyasının kapılarını aralayın! Binlerce lezzetli tarif gurmedefteri.com.tr’de sizi bekliyor.

En lezzetli yemeklerin sırrı burada saklı! Gurme tarifler için hemen gurmedefteri.com.tr’ye göz atın.

Gurme tariflerde fark yaratan adres: gurmedefteri.com.tr! Şimdi keşfetmeye başlayın.

"Lezzetin ve kalitenin adresi: gurmedefteri.com.tr! Tariflerimizle sofralarınıza renk katın."

"Evinizde gurme şef deneyimi yaşamak ister misiniz? Tariflerimizi incelemek için gurmedefteri.com.tr’ye davetlisiniz."

"Türkiye’nin en çok ziyaret edilen gurme tarif sitesi: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınıza ilham katın."

"Gurme mutfağınız için yeni tarifler mi arıyorsunuz? Doğru yerdesiniz: gurmedefteri.com.tr"

"Gurme lezzetlere ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Sadece gurmedefteri.com.tr’ye özel tarifler için bizi takip edin."

"Gurme lezzetlerin buluşma noktası: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınızın vazgeçilmezi olmaya adayız."