Blood Orange Tart Tarifi

Blood Orange Tart Tarifi
Blood Orange Tart

Malzemeler

  • 1 cup all-purpose flour0.33333334326744 cup white sugar1 teaspoon vanilla extract0.5 teaspoon salt0.5 cup cold unsalted butter, cut into 1/2-inch pieces0.66666668653488 cup sugar2 tablespoons cornstarch0.25 teaspoon salt1 cup blood orange juice3 large eggs, lightly beaten1 large egg yolk, lightly beaten2 tablespoons blood orange zest2 tablespoons unsalted butter, cut into 1/2-inch pieces1 medium blood orange, thinly sliced
Gurme Defteri - gurmedefteri.com.tr

Hazırlanışı

  1. Lightly grease a 9-inch tart pan with a removable bottom.
  2. Make the crust: Pulse flour, sugar, vanilla, and salt in a food processor a few times to combine. Add cold butter and pulse several more times until mixture is very crumbly and resembles coarse sand.
  3. Pour mixture into the prepared tart pan; use damp hands to press crumbs together evenly along the bottom and up the sides of the pan to form a crust. Gently prick the bottom of the crust several times with a fork. Freeze crust for 15 minutes.
  4. Meanwhile, preheat the oven to 350 degrees F (175 degrees C).
  5. Remove crust from the freezer and place it onto a baking sheet. Line the crust with aluminum foil and fill with dried beans.
  6. Bake in the preheated oven until crust begins to turn golden brown, 20 to 25 minutes. Remove beans and aluminum foil; continue to bake until the center is set, 5 to 7 minutes more. Remove from the oven and reduce the heat to 325 degrees F (165 degrees C).
  7. Make the filling: Bring a pot of water to a low simmer.
  8. While the water is coming to a simmer, whisk sugar, cornstarch, and salt together in a large heat-proof bowl. Whisk in orange juice, eggs, egg yolk, and orange zest until smooth.
  9. Place the bowl over the pot of simmering water, making sure it does not touch the water. Cook, stirring constantly, until mixture is thick enough to coat the back of a spoon, 5 to 10 minutes. Remove from the heat and stir in butter, one piece at a time, ensuring each piece melts before adding the next. Pour filling through a fine-mesh sieve into the prepared crust.
  10. Bake in the preheated oven until custard is set, 15 to 20 minutes. Allow tart to cool to room temperature before removing from pan, about 30 minutes.
  11. Chill tart for about 3 hours. Top with blood orange slices before serving.

Paylaş



Alerjenler

Bu tarifin bilinen alerjenleri yok ya da eklenmemiş.

Kullanıcı Deneyimleri

Henüz bu tarifle ilgili deneyim paylaşılmadı.

Gurme Defteri | @2024 Tüm hakları saklıdır. Alexa web rank
Sitemizdeki içerikler kullanıcılar tarafından eklenmiştir. Herhangi bir resim, içerik veya telif ihlali durumunda, içerik kaldırılabilir. Detaylar için bize ulaşın veya formu ile bildiriniz.

Türkiye’nin en özel gurme tarifleri burada! Eşsiz lezzetler için doğru adres: gurmedefteri.com.tr

Gurme dünyasının kapılarını aralayın! Binlerce lezzetli tarif gurmedefteri.com.tr’de sizi bekliyor.

En lezzetli yemeklerin sırrı burada saklı! Gurme tarifler için hemen gurmedefteri.com.tr’ye göz atın.

Gurme tariflerde fark yaratan adres: gurmedefteri.com.tr! Şimdi keşfetmeye başlayın.

"Lezzetin ve kalitenin adresi: gurmedefteri.com.tr! Tariflerimizle sofralarınıza renk katın."

"Evinizde gurme şef deneyimi yaşamak ister misiniz? Tariflerimizi incelemek için gurmedefteri.com.tr’ye davetlisiniz."

"Türkiye’nin en çok ziyaret edilen gurme tarif sitesi: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınıza ilham katın."

"Gurme mutfağınız için yeni tarifler mi arıyorsunuz? Doğru yerdesiniz: gurmedefteri.com.tr"

"Gurme lezzetlere ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Sadece gurmedefteri.com.tr’ye özel tarifler için bizi takip edin."

"Gurme lezzetlerin buluşma noktası: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınızın vazgeçilmezi olmaya adayız."