Blackberry Apple Cake Tarifi

Blackberry Apple Cake Tarifi
Blackberry Apple Cake

Malzemeler

  • 6 Ounces (175 g) Unsalted Butter At Room Temperature, 1 1/3 (150 g) Cups Brown Sugar Plus 1 Tablespoon, 4 Medium Sized Apples, 3 Large Eggs, 1 1/2 Cups Plus 2 Tablespoons (200 g) All Purpose Flour, 2 Teaspoons Baking Powder, 1/2 Teaspoon Salt, 5.5 Ounces (150 g) Unsweetened Greek Yogurt, 1 1/2 Cups Fresh Blackberries. For The Topping: 1/4 Cup Butter, 1/3 Brown Sugar, 1/2 Cup All-purpose Flour, 1 Teaspoon Ground Cinnamon, 1/3 Cup Chopped Walnuts
Gurme Defteri - gurmedefteri.com.tr

Hazırlanışı

  1. Preheat oven to 350 degrees F. and lightly grease a 9 inch spring-form pan. To make the topping, melt the butter, and then add the butter and other topping ingredients into a small bowl. Use your fingers to rub the mixture together until it is soft and crumbly. Peel and core the apples and slice each into 8 to 10 wedges. In a frying pan, add two tablespoons of the butter to the extra one tablespoon of the brown sugar and heat until melted, and then add the apple wedges and cook over medium heat, stirring often, until the apples have softened and are beginning to color. Cool to room temperature. In a bowl, beat together the remaining butter and brown sugar until light and fluffy with a hand mixer, then add the eggs one at a time, beating between each. In a separate bowl, stir together the flour, baking powder, cinnamon, and salt. Add half the flour mixture to the egg mixture along with half the yogurt and stir to mix. Add the remaining flour mixture with the yogurt and stir just until combined. Spoon half the cake batter into the prepared pan, then top this with a third of the topping mix. Spoon the remaining cake batter over the topping mix and smooth with a spoon. Add another third of the topping mix, then arrange the apple wedges and blackberries on top. sprinkle the top of the cake with the remaining topping mix. Bake for about an hour and fifteen minutes, or until a cake tester inserted in the center comes out clean. f the cake browns too much before it has fully baked, cover top with aluminum foil. Cool the cake 15 minutes and then carefully remove the sides and transfer the cake to a serving dish. Cool to room temperature before serving.

Paylaş



Alerjenler

Bu tarifin bilinen alerjenleri yok ya da eklenmemiş.

Kullanıcı Deneyimleri

Henüz bu tarifle ilgili deneyim paylaşılmadı.

Gurme Defteri | @2024 Tüm hakları saklıdır. Alexa web rank
Sitemizdeki içerikler kullanıcılar tarafından eklenmiştir. Herhangi bir resim, içerik veya telif ihlali durumunda, içerik kaldırılabilir. Detaylar için bize ulaşın veya formu ile bildiriniz.

Türkiye’nin en özel gurme tarifleri burada! Eşsiz lezzetler için doğru adres: gurmedefteri.com.tr

Gurme dünyasının kapılarını aralayın! Binlerce lezzetli tarif gurmedefteri.com.tr’de sizi bekliyor.

En lezzetli yemeklerin sırrı burada saklı! Gurme tarifler için hemen gurmedefteri.com.tr’ye göz atın.

Gurme tariflerde fark yaratan adres: gurmedefteri.com.tr! Şimdi keşfetmeye başlayın.

"Lezzetin ve kalitenin adresi: gurmedefteri.com.tr! Tariflerimizle sofralarınıza renk katın."

"Evinizde gurme şef deneyimi yaşamak ister misiniz? Tariflerimizi incelemek için gurmedefteri.com.tr’ye davetlisiniz."

"Türkiye’nin en çok ziyaret edilen gurme tarif sitesi: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınıza ilham katın."

"Gurme mutfağınız için yeni tarifler mi arıyorsunuz? Doğru yerdesiniz: gurmedefteri.com.tr"

"Gurme lezzetlere ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Sadece gurmedefteri.com.tr’ye özel tarifler için bizi takip edin."

"Gurme lezzetlerin buluşma noktası: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınızın vazgeçilmezi olmaya adayız."