Barley & Lentil Stuffed Cabbage Rolls {Vegetarian} Tarifi

Barley & Lentil Stuffed Cabbage Rolls {Vegetarian} Tarifi
Barley & Lentil Stuffed Cabbage Rolls {Vegetarian}

Malzemeler

  • . Tomato Sauce: 3 Tablespoons Olive Oil, 1/2 Cup Finely Chopped Onions, 3 Garlic Cloves, Minced, 1 (28 Ounce) Can Chopped Tomatoes, 1 (4 Ounce) Can Tomato Paste, Salt & Pepper To Taste, 1 Teaspoon Dried Oregano, 3 Tablespoons Finely Chopped Fresh Basil. Filling: 3 Cups Cooked Lentils, 2 Cups Cooked Barley, 1 Medium Onion, Finely Chopped, 2 Cloves Garlic, Finely Minced, 1/4 Cup Finely Chopped Fresh Parsley, Salt & Pepper To Taste:, 2 Eggs. To Assemble: 1 Medium Large Head of Green Cabbage
Gurme Defteri - gurmedefteri.com.tr

Hazırlanışı

  1. To prepare the sauce heat the olive oil over medium heat until lightly smoking. Add the onion, and stir, cooking until the onion is translucent, about 4 to 5 minutes. Add the garlic and cook another minute or two. Add the tomatoes, paste, salt, pepper, oregano, and basil. Add 1 1/2 cups of water, then cook over medium low heat until sauce is thick, about 30 minutes. In a bowl, add all the filling ingredients and mix well. Trim the cabbage of damaged leaves and use a sharp knife to cut out the core. Place the cabbage into a large pot with enough water to cover and bring it to a boil. Cook the cabbage until the leaves soften and begin to unfold. Use tongs to remove the leaves as they cook and carefully place them on a plate to cool. Continue until you have at least 12 leaves. On a cutting board, use a sharp knife to thin the large vein on the outer leaves. Lay the leaves onto the cutting board and place about 1/3 cup of filling at the stem end. Fold the sides and stem end over the filling and firmly roll. Place the rolled cabbage aside and continue with the remaining leaves. Preheat oven to 375 degrees F. Spread half the sauce into an oven-proof casserole dish and then place the rolls into the pan seam side down. Spoon all but 1 cup of sauce over the cabbage rolls, then cover the rolls with 3 to 4 leftover leaves. Spoon the remaining sauce over the top, cover, and bake for 40 minutes. Remove the lid and cook an additional 20 minutes. Allow to sit at room temperature for 10 minutes before serving.

Paylaş



Alerjenler

Bu tarifin bilinen alerjenleri yok ya da eklenmemiş.

Kullanıcı Deneyimleri

Henüz bu tarifle ilgili deneyim paylaşılmadı.

Gurme Defteri | @2024 Tüm hakları saklıdır. Alexa web rank
Sitemizdeki içerikler kullanıcılar tarafından eklenmiştir. Herhangi bir resim, içerik veya telif ihlali durumunda, içerik kaldırılabilir. Detaylar için bize ulaşın veya formu ile bildiriniz.

Türkiye’nin en özel gurme tarifleri burada! Eşsiz lezzetler için doğru adres: gurmedefteri.com.tr

Gurme dünyasının kapılarını aralayın! Binlerce lezzetli tarif gurmedefteri.com.tr’de sizi bekliyor.

En lezzetli yemeklerin sırrı burada saklı! Gurme tarifler için hemen gurmedefteri.com.tr’ye göz atın.

Gurme tariflerde fark yaratan adres: gurmedefteri.com.tr! Şimdi keşfetmeye başlayın.

"Lezzetin ve kalitenin adresi: gurmedefteri.com.tr! Tariflerimizle sofralarınıza renk katın."

"Evinizde gurme şef deneyimi yaşamak ister misiniz? Tariflerimizi incelemek için gurmedefteri.com.tr’ye davetlisiniz."

"Türkiye’nin en çok ziyaret edilen gurme tarif sitesi: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınıza ilham katın."

"Gurme mutfağınız için yeni tarifler mi arıyorsunuz? Doğru yerdesiniz: gurmedefteri.com.tr"

"Gurme lezzetlere ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Sadece gurmedefteri.com.tr’ye özel tarifler için bizi takip edin."

"Gurme lezzetlerin buluşma noktası: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınızın vazgeçilmezi olmaya adayız."