BAL BADEM Tarifi

BAL BADEM Tarifi
BAL BADEM

Malzemeler

  • 2 su bardağı tuzsuz badem
  • 3 yemek kaşığı bal
  • 2 yemek kaşığı su
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 çay kaşığı vanilya esansı
Gurme Defteri - gurmedefteri.com.tr

Hazırlanışı

  1. Bademleri yağlı kağıt serili fırın tepsisine yayın. Evvelce ısıtılmış 200 derece fırında 10 dakika pişirin. Bal, su, zeytinyağı ve vanilya esansını bir sos tenceresine alın. Orta ara karıştırarak kaynatın. Kaynadıktan sonra kavurduğunuz bademleri ek edip bademler sosu yeterlice çekinceye kadar kısık ateşte pişirin. 
  2. Sosu çeken bademleri yağlı kağıt üzerine yayın. Soğuduktan sonra kesimlere ayırıp servis yapın.

Paylaş



Alerjenler

Bu tarifin bilinen alerjenleri yok ya da eklenmemiş.

Kullanıcı Deneyimleri

Henüz bu tarifle ilgili deneyim paylaşılmadı.

Gurme Defteri | @2024 Tüm hakları saklıdır. Alexa web rank
Sitemizdeki içerikler kullanıcılar tarafından eklenmiştir. Herhangi bir resim, içerik veya telif ihlali durumunda, içerik kaldırılabilir. Detaylar için bize ulaşın veya formu ile bildiriniz.

Türkiye’nin en özel gurme tarifleri burada! Eşsiz lezzetler için doğru adres: gurmedefteri.com.tr

Gurme dünyasının kapılarını aralayın! Binlerce lezzetli tarif gurmedefteri.com.tr’de sizi bekliyor.

En lezzetli yemeklerin sırrı burada saklı! Gurme tarifler için hemen gurmedefteri.com.tr’ye göz atın.

Gurme tariflerde fark yaratan adres: gurmedefteri.com.tr! Şimdi keşfetmeye başlayın.

"Lezzetin ve kalitenin adresi: gurmedefteri.com.tr! Tariflerimizle sofralarınıza renk katın."

"Evinizde gurme şef deneyimi yaşamak ister misiniz? Tariflerimizi incelemek için gurmedefteri.com.tr’ye davetlisiniz."

"Türkiye’nin en çok ziyaret edilen gurme tarif sitesi: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınıza ilham katın."

"Gurme mutfağınız için yeni tarifler mi arıyorsunuz? Doğru yerdesiniz: gurmedefteri.com.tr"

"Gurme lezzetlere ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Sadece gurmedefteri.com.tr’ye özel tarifler için bizi takip edin."

"Gurme lezzetlerin buluşma noktası: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınızın vazgeçilmezi olmaya adayız."