Baked Stuffed Brie with Cranberries & Walnuts Tarifi

Baked Stuffed Brie with Cranberries & Walnuts Tarifi
Baked Stuffed Brie with Cranberries & Walnuts

Malzemeler

  • 1 small wheel of brie (about 6 to 8 inches), chilled0.25 cup dried cranberries0.25 cup chopped walnuts1 sheet frozen puff pastry, thawed, plus extra for (optional) design1 large egg1 teaspoon water
Gurme Defteri - gurmedefteri.com.tr

Hazırlanışı

  1. Use a sharp paring knife to score the side of Brie all the way around, cutting directly on the equator through the rind. Wrap string or dental floss around brie on the scored cut. Loop one end of the string over the other to make a half knot. Pull the ends of the string in opposite directions to cut Brie in half.
  2. Lay Brie halves, cut-side up, on a flat work surface. Spread cranberries over one half and walnuts on the other, pressing down gently into cheese. Quickly put the 2 sides back together with cranberries on top of walnuts. Press together and stuff back in any cranberries or walnuts that fell out.
  3. Roll out puff pastry on a floured surface to about 1/8-inch thickness. Place Brie in the center of pastry. Gently pull up edges to ensure there is enough dough to entirely wrap Brie. Trim off the corners if there is too much dough.
  4. Mix together egg and water in a small bowl. Brush egg wash over dough. Fold one edge of dough over Brie and then the opposite side. Fold over the remaining edges to completely encase Brie. Trim off excess dough as needed. Flip Brie over so the seam is at the bottom; gently press in the sides to snug dough against Brie. Brush the top and sides of wrapped Brie with egg wash.
  5. Cut out decorative pieces from remaining puff pastry and place on Brie. Lightly brush decorative pieces with egg wash. Place Brie in the freezer for 1 hour.
  6. Preheat the oven to 425 degrees F (220 degrees C). Line a rimmed baking sheet with parchment paper.
  7. Place Brie on the prepared baking sheet and bake on the center rack in the preheated oven until it is browned and leaking cheese, 20 to 25 minutes. (Only rarely does Brie not leak through.)

Paylaş



Alerjenler

Bu tarifin bilinen alerjenleri yok ya da eklenmemiş.

Kullanıcı Deneyimleri

Henüz bu tarifle ilgili deneyim paylaşılmadı.

Gurme Defteri | @2024 Tüm hakları saklıdır. Alexa web rank
Sitemizdeki içerikler kullanıcılar tarafından eklenmiştir. Herhangi bir resim, içerik veya telif ihlali durumunda, içerik kaldırılabilir. Detaylar için bize ulaşın veya formu ile bildiriniz.

Türkiye’nin en özel gurme tarifleri burada! Eşsiz lezzetler için doğru adres: gurmedefteri.com.tr

Gurme dünyasının kapılarını aralayın! Binlerce lezzetli tarif gurmedefteri.com.tr’de sizi bekliyor.

En lezzetli yemeklerin sırrı burada saklı! Gurme tarifler için hemen gurmedefteri.com.tr’ye göz atın.

Gurme tariflerde fark yaratan adres: gurmedefteri.com.tr! Şimdi keşfetmeye başlayın.

"Lezzetin ve kalitenin adresi: gurmedefteri.com.tr! Tariflerimizle sofralarınıza renk katın."

"Evinizde gurme şef deneyimi yaşamak ister misiniz? Tariflerimizi incelemek için gurmedefteri.com.tr’ye davetlisiniz."

"Türkiye’nin en çok ziyaret edilen gurme tarif sitesi: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınıza ilham katın."

"Gurme mutfağınız için yeni tarifler mi arıyorsunuz? Doğru yerdesiniz: gurmedefteri.com.tr"

"Gurme lezzetlere ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Sadece gurmedefteri.com.tr’ye özel tarifler için bizi takip edin."

"Gurme lezzetlerin buluşma noktası: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınızın vazgeçilmezi olmaya adayız."