Baked Pasta With Mascarpone, Sausage, & Mushrooms Tarifi

Baked Pasta With Mascarpone, Sausage, & Mushrooms Tarifi
Baked Pasta With Mascarpone, Sausage, & Mushrooms

Malzemeler

  • 5 Tablespoons Olive Oil, Divided, 3 Links Italian Sausage (About 3/4 Pound Total), Casings Removed (See Notes Above), 8 Ounces Fresh Baby Bella Mushrooms, Sliced (See Notes Above), 1/3 Cup Finely Chopped Onion (about 1/2 Medium), 3 Medium Cloves Garlic, Minced (About 1 Tablespoon), 1 1/2 Cups Mascarpone Cheese, 1/2 Cup Whole Milk, 1/4 Cup Finely Chopped Fresh Parsley Leaves, Kosher Salt and Freshly Ground Black Pepper, 1 Pound Pasta of Choice Such as Penne, Rigatoni, Fusilli, or Pasta Shells, (See Notes Above), 1/3 Cup Coarse Breadcrumbs, 1 1/2 Tablespoons Finely Chopped Fresh Parsley Leaves, 1/4 Cup grated Parmesan Cheese (About 1/2 Ounce)
Gurme Defteri - gurmedefteri.com.tr

Hazırlanışı

  1. Bring a large pot of salted water to a boil. Meanwhile, heat 2 tablespoons olive oil in a large skillet over medium heat until slightly smoking, and add the sausage meat. Cook until the meat is no longer pink, about 5 minutes, breaking it up with a fork as it cooks. Add the onions, mushrooms, and garlic and cook, stirring often, until the onions are translucent and the mushrooms are lightly browned, about 6 minutes. Reduce the heat to low and add the mascarpone cheese, milk, and chopped parsley. Stir to mix well, and continue to cook until the mixture is thick, about five minutes. Season with salt and pepper, and keep warm. Adjust an oven rack to the center position and preheat oven to 375°F. Cook the pasta in the boiling water, removing it two to three minutes less than the recommended cooking time. It should still retain a slightly raw bite in the center. Reserve a small cup of pasta water, drain, and return pasta to the pot. Toss the pasta with the mushroom and sausage sauce. If the sauce is very thick add about 1/4 cup of the pasta water to loosen. In a small bowl, combine breadcrumbs, parsley, parmesan, and remaining 3 tablespoons olive oil, rubbing the oil into the crumbs with your fingertips. Transfer the pasta to a 13- by 9-inch casserole dish (or 6 smaller ones) and sprinkle the crumb topping over the pasta. Bake until the pasta is bubbly and top is golden brown, 20 to 25 minutes. Serve immediately.

Paylaş



Alerjenler

Bu tarifin bilinen alerjenleri yok ya da eklenmemiş.

Kullanıcı Deneyimleri

Henüz bu tarifle ilgili deneyim paylaşılmadı.

Gurme Defteri | @2024 Tüm hakları saklıdır. Alexa web rank
Sitemizdeki içerikler kullanıcılar tarafından eklenmiştir. Herhangi bir resim, içerik veya telif ihlali durumunda, içerik kaldırılabilir. Detaylar için bize ulaşın veya formu ile bildiriniz.

Türkiye’nin en özel gurme tarifleri burada! Eşsiz lezzetler için doğru adres: gurmedefteri.com.tr

Gurme dünyasının kapılarını aralayın! Binlerce lezzetli tarif gurmedefteri.com.tr’de sizi bekliyor.

En lezzetli yemeklerin sırrı burada saklı! Gurme tarifler için hemen gurmedefteri.com.tr’ye göz atın.

Gurme tariflerde fark yaratan adres: gurmedefteri.com.tr! Şimdi keşfetmeye başlayın.

"Lezzetin ve kalitenin adresi: gurmedefteri.com.tr! Tariflerimizle sofralarınıza renk katın."

"Evinizde gurme şef deneyimi yaşamak ister misiniz? Tariflerimizi incelemek için gurmedefteri.com.tr’ye davetlisiniz."

"Türkiye’nin en çok ziyaret edilen gurme tarif sitesi: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınıza ilham katın."

"Gurme mutfağınız için yeni tarifler mi arıyorsunuz? Doğru yerdesiniz: gurmedefteri.com.tr"

"Gurme lezzetlere ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Sadece gurmedefteri.com.tr’ye özel tarifler için bizi takip edin."

"Gurme lezzetlerin buluşma noktası: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınızın vazgeçilmezi olmaya adayız."