Baked Pasta With Butternut Squash & Ricotta Cheese Pockets Tarifi

Baked Pasta With Butternut Squash & Ricotta Cheese Pockets Tarifi
Baked Pasta With Butternut Squash & Ricotta Cheese Pockets

Malzemeler

  • 1 Medium Butternut Squash, Peeled, Seeded, & Cut Into 1-inch Pieces, 6 Tablespoons Olive Oil, Divided, Salt & Pepper, 4 Ounces, Pancetta, Finely Chopped, 2 Garlic Cloves, Minced, 2 (14 Ounce) Can Chopped Tomatoes, 3 Tablespoons Chopped Basil, 1 Cup Chicken Broth. For The Ricotta Pockets: 1 Cup Ricotta Cheese, 3/4 Cup Grated Parmesan Cheese, Divided, 1 Cup Shredded Mozzarella, Divided, 2 Teaspoons Chopped Parsley, 1 Pound Package Penne Pasta, 8 Fresh Sage Leaves
Gurme Defteri - gurmedefteri.com.tr

Hazırlanışı

  1. Preheat oven to 375 degrees F. Toss the diced squash in 3 tablespoons of oil and season with salt and pepper. Spread the squash over a foil lined baking sheet and roast for about 20 minutes, or until tender when pierced with a fork. Heat the remaining oil in a pot, and once it is hot, cook the pancetta over medium heat until it is no longer pink, about 5 to 7 minutes. Add the garlic and cook until fragrant, 1 o 2 minutes. Add the tomatoes, broth, basil, salt and pepper, then bring to a boil. Reduce heat to a simmer, and cook until sauce has thickened, about 15 minutes. While the sauce is cooking, bring a large pot of lightly salted water to a boil. Cook the pasta for half the recommended cooking time, then drain. Place the pasta and roasted squash in an ovenproof casserole dish. Pour the sauce over the pasta, and stir to mix. In a small bowl, mix the ricotta, 1/2 cup Parmesan, and half the mozzarella along with the parsley. Use a spoon to make 8 indentations in the pasta and spoon in some of the ricotta mixture. Top the casserole with the remaining Parmesan and mozzarella. Sprinkle the casserole with the remaining mozzarella and Parmesan cheese, then arrange the sage leaves on top. Bake the pasta in the preheated 375 degree F. oven for 20 to 25 minutes or until the casserole is lightly browned and bubbly.

Paylaş



Alerjenler

Bu tarifin bilinen alerjenleri yok ya da eklenmemiş.

Kullanıcı Deneyimleri

Henüz bu tarifle ilgili deneyim paylaşılmadı.

Gurme Defteri | @2024 Tüm hakları saklıdır. Alexa web rank
Sitemizdeki içerikler kullanıcılar tarafından eklenmiştir. Herhangi bir resim, içerik veya telif ihlali durumunda, içerik kaldırılabilir. Detaylar için bize ulaşın veya formu ile bildiriniz.

Türkiye’nin en özel gurme tarifleri burada! Eşsiz lezzetler için doğru adres: gurmedefteri.com.tr

Gurme dünyasının kapılarını aralayın! Binlerce lezzetli tarif gurmedefteri.com.tr’de sizi bekliyor.

En lezzetli yemeklerin sırrı burada saklı! Gurme tarifler için hemen gurmedefteri.com.tr’ye göz atın.

Gurme tariflerde fark yaratan adres: gurmedefteri.com.tr! Şimdi keşfetmeye başlayın.

"Lezzetin ve kalitenin adresi: gurmedefteri.com.tr! Tariflerimizle sofralarınıza renk katın."

"Evinizde gurme şef deneyimi yaşamak ister misiniz? Tariflerimizi incelemek için gurmedefteri.com.tr’ye davetlisiniz."

"Türkiye’nin en çok ziyaret edilen gurme tarif sitesi: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınıza ilham katın."

"Gurme mutfağınız için yeni tarifler mi arıyorsunuz? Doğru yerdesiniz: gurmedefteri.com.tr"

"Gurme lezzetlere ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Sadece gurmedefteri.com.tr’ye özel tarifler için bizi takip edin."

"Gurme lezzetlerin buluşma noktası: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınızın vazgeçilmezi olmaya adayız."