Ağızda Dağılan Kavurma Tarifi

Ağızda Dağılan Kavurma Tarifi
Ağızda Dağılan Kavurma

Malzemeler

  • * 250 gram dana kuşbaşı, * 2 tane domates, * 1 tatlı kaşığı domates salçası, * 1 tatlı kaşığı biber salçası, * 1 tutam maydanoz
Gurme Defteri - gurmedefteri.com.tr

Hazırlanışı

  1. Etler orta boy tencerede kısık ateşte suyunu salana kadar 2 yemek kaşığı yağda kavrulur. Suyunu salınca 1 su bardağı su konur kapağı kapanır suyu bitene kadar kısık ateşte pişirilir. Suyu bitince tekrar su konur ve bu işlem 3 kez tekrarlanır. Yaklaşık 1 -1.5 saat kadar pişirilir. Üzeri için salça rendelenmiş domates ve biber salçası kavrulur üzerine dökülür servis edilir.

Paylaş



Alerjenler

Bu tarifin bilinen alerjenleri yok ya da eklenmemiş.

Kullanıcı Deneyimleri

Henüz bu tarifle ilgili deneyim paylaşılmadı.

Gurme Defteri | @2024 Tüm hakları saklıdır. Alexa web rank
Sitemizdeki içerikler kullanıcılar tarafından eklenmiştir. Herhangi bir resim, içerik veya telif ihlali durumunda, içerik kaldırılabilir. Detaylar için bize ulaşın veya formu ile bildiriniz.

Türkiye’nin en özel gurme tarifleri burada! Eşsiz lezzetler için doğru adres: gurmedefteri.com.tr

Gurme dünyasının kapılarını aralayın! Binlerce lezzetli tarif gurmedefteri.com.tr’de sizi bekliyor.

En lezzetli yemeklerin sırrı burada saklı! Gurme tarifler için hemen gurmedefteri.com.tr’ye göz atın.

Gurme tariflerde fark yaratan adres: gurmedefteri.com.tr! Şimdi keşfetmeye başlayın.

"Lezzetin ve kalitenin adresi: gurmedefteri.com.tr! Tariflerimizle sofralarınıza renk katın."

"Evinizde gurme şef deneyimi yaşamak ister misiniz? Tariflerimizi incelemek için gurmedefteri.com.tr’ye davetlisiniz."

"Türkiye’nin en çok ziyaret edilen gurme tarif sitesi: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınıza ilham katın."

"Gurme mutfağınız için yeni tarifler mi arıyorsunuz? Doğru yerdesiniz: gurmedefteri.com.tr"

"Gurme lezzetlere ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Sadece gurmedefteri.com.tr’ye özel tarifler için bizi takip edin."

"Gurme lezzetlerin buluşma noktası: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınızın vazgeçilmezi olmaya adayız."